ΣΧΟΛΙΚΑ ΕΙΔΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΑΣΤΕΓΩΝ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ


Ο Όμιλος ΥΓΕΙΑ, με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, συνεχίζει το πρόγραμμα αρωγής στους άστεγους της Αθήνας.

Σήμερα, κλιμάκιο του Ομίλου διανέμει σε παιδιά δημοτικού και γυμνασίου στο Κέντρο Υποδοχής & Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ) σχολικές τσάντες με τετράδια, μολύβια, στυλό, κασετίνες, μπλοκ ζωγραφικής κλπ προκειμένου να ενισχύσει τις ανάγκες των άπορων οικογενειών ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς.

Το πρόγραμμα, η εκτέλεση του οποίου έχει ξεκινήσει από τον Ιανουάριο του 2012 περιλαμβάνει σειρά ενεργειών που στοχεύουν στην κάλυψη βασικών αναγκών των αστέγων και απόρων στην περιοχή του Δήμου Αθηναίων. Έως σήμερα, έχουν μοιραστεί στο Κέντρο Υποδοχής & Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων, ένα κλειστό φορτηγό τύπου van, δύο επαγγελματικά ψυγεία, είδη σίτισης, φαρμακευτικό /υγειονομικό υλικό, υπνόσακοι, δοχεία μιας χρήσης για διανομή φαγητού. Κατασκευάστηκε, επιπλέον, στέγαστρο στον εξωτερικό χώρο του Κέντρου Υποδοχής.

Σχολιάζοντας την πρωτοβουλία η Διευθύνουσα Σύμβουλος του ομίλου ΥΓΕΙΑ κα Αρετή Σουβατζόγλου, δήλωσε:

« Η έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς αποτελεί αφετηρία νέων εμπειριών τόσο για τους γονείς όσο και για τα παιδιά. Στις δύσκολες εποχές που βιώνουμε, στόχος μας είναι να συνδράμουμε στην καθημερινότητα αυτών των παιδιών στα σχολεία τους με όλα τα απαραίτητα, προκειμένου να έχουν μια καλή και δημιουργική χρονιά. Η αμείωτη υποστήριξη των εταιρειών του ομίλου MIG, αλλά και των εργαζομένων του Ομίλου μας, μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε την κοινωνική μας προσφορά προς όφελος των ανθρώπων που έχουν ανάγκη».


    Στην κορυφή