ΣΕ ΕΠΙΣΧΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΘΡΙΑΣΕΙΟ


Οι εργαζόμενοι του Γ.Ν.Ε ΘΡΙΑΣΙΟ είναι απλήρωτοι από το Δεκέμβρη του 2010.Η πεντάμηνη καθυστέρηση αφορά εργασία νυχτερινή, αργιών και υπερωρίες. Η Κυβέρνηση και το αρμόδιο Υπουργείο Υγείας, σε συνάντηση στις αρχές Απρίλη , σε αντίστοιχη κινητοποίηση των εργαζομένων του ΕΚΑΒ δεσμεύθηκε για την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων έως στις 13 Απρίλη.
Αντίστοιχη δέσμευση έδωσε και ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης κ. Πάγκαλος σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας- στα εγκαίνια του Κ.Υ Ελευσίνας- του Σωματείου μας, την Πέμπτη 7 Απριλίου, επισημαίνει ο Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου και προσθέτει:

"Όμως για άλλη μια φορά η Κυβέρνηση κοροϊδεύει τους εργαζόμενους και αποδεικνύει την αναξιοπιστία της. Οι εργαζόμενοι ,σήμερα 13 Απρίλη,
παραμένουμε απλήρωτοι για 5μήνες!!!!και κανείς δεν ξέρει πότε θα πληρωθούμε!!!

Για την μη πληρωμή των δεδουλευμένων και τον εμπαιγμό της Κυβέρνησης εμείς οι εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο αποφασίσαμε:

Από την Πέμπτη 14/04/2011 επίσχεση εργασίας μέχρι την καταβολή των δεδουλευμένων Ιανουαρίου- Φεβρουαρίου- Μαρτίου. Κατά την διάρκεια της επίσχεσης θα υπάρχει προσωπικό ασφαλείας και θα εξυπηρετούνται μόνο τα Επείγοντα Περιστατικά"

Παράλληλα με την επίσχεση, οι εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο, συνεχίζουν τον αγώνα ενάντια στην εφαρμοζόμενη πολιτική Κυβέρνησης- ΕΕ-ΔΝΤ συμμετέχοντας στις κινητοποιήσεις που έχουν προγραμματιστεί ( Τετάρτη 13/4 18:30 Συλλαλητήριο στη Πλ. Κοραή και την Παρασκευή 15/4 στη κινητοποίηση της Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν στις Υ.ΠΕ)    Στην κορυφή