ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ NUROFEN PLUS ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ


Σύμφωνα με την προειδοποιητική ανακοίνωση της αρμόδιας αρχής MHRA του Ηνωμένου Βασιλείου (UK), μέσα στη συσκευασία του φαρμακευτικού προϊόντος NUROFEN PLUS (αναλγητικό) και σε τρείς διαφορετικές παρτίδες, βρέθηκαν δισκία του αντιψυχωσικού φαρμάκου Seroquel XL 50 mg και σε άλλη παρτίδα, δισκία του αντιεπιληπτικού φαρμάκου NEURONTIN.

Ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι η συγκεκριμένη περιεκτικότητα και εμπορική ονομασία του προϊόντος “NUROFEN PLUS” δεν διαθέτει άδεια κυκλοφορίας για την Ελληνική αγορά και δεν κυκλοφορεί στην Ελλάδα. Κατά συνέπεια, δεν διατίθεται από τα φαρμακεία της χώρας μας.

Είναι όμως πιθανό κάποιοι καταναλωτές να έχουν προμηθευτεί το προϊόν και ενδεχομένως να έχουν παραλάβει τις επίμαχες παρτίδες του φαρμάκου μέσω διαδικτύου ή κατά την παραμονή τους στην Αγγλία.

Εφιστάται η προσοχή των καταναλωτών, ώστε σε περίπτωση που έρθουν στην κατοχή τους προϊόντα “NUROFEN PLUS”, να μην τα χρησιμοποιήσουν και να ενημερώσουν άμεσα τον ΕΟΦ.

Η παραγωγός εταιρεία με ανακοίνωσή της στην Αγγλία ανακαλεί όλες τις κυκλοφορούσες παρτίδες του “NUROFEN PLUS” και καλεί τους καταναλωτές να μην το χρησιμοποιήσουν.

Προσοχή, η ανακοίνωση αυτή δεν αφορά το προϊόν “NUROFEN” που κυκλοφορεί κανονικά στην Ελλάδα και δεν εμφανίζει κάποιο πρόβλημα.


    Στην κορυφή