ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΗ


Το ΙΑΣΩ General με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Προστάτη, το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου, παρέχει σε 120 άνδρες δωρεάν κλινικές εξετάσεις από εξειδικευμένους Ουρολόγους.


Επιπλέον, προσφέρει :

- διενέργεια του Oλικού PSA, δωρεάν για τους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ και

στην προνομιακή τιμή των 15€ για τους μη ασφαλισμένους (στον ΕΟΠΥΥ)

- έκπτωση έως 50% επί των ιδιωτικών τιμών για τον u/s nok (Ουροδόχου Κύστης-Νεφρά) και για το Free PSA .

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν από την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου έως και την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου, 09.00-12.00, να καλέσουν για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για να κλείσουν ραντεβού στο τηλέφωνο 210 650 2090. Τονίζεται ότι η προσφορά αφορά 120 άτομα και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Στο πλαίσιο του προληπτικού ελέγχου για τον καρκίνο του προστάτη, προκειμένου να ευαισθητοποιήσει το κοινό σε θέματα υγείας και πρόληψης συστήνεται σε κάθε άνδρα από τα 45 έως τα 75 του χρόνια, να κάνει μία φορά το χρόνο μέτρηση PSA ορού και κλινική εξέταση από Ουρολόγο. Ο έλεγχος αυτός, θα πρέπει να ξεκινάει νωρίτερα (από τα 43, κατ’άλλους από τα 40 έτη), εάν υπάρχει οικογενειακό ιστορικό της νόσου. Ο βασικός αυτός προληπτικός έλεγχος αποτελεί στις μέρες μας ίσως το μοναδικό μέσο έγκαιρης διάγνωσης και κατά συνέπεια έγκαιρης παρέμβασης σε τυχόν ανεύρεση του καρκίνου του προστάτη.
    Στην κορυφή