ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ


Προληπτικό οδοντιατρικό έλεγχο στους μαθητές των Δημοσίων Σχολείων και Νηπιαγωγείων της πόλης πραγματοποιεί το Δημοτικό Πολυϊατρείο Αμαρουσίου, σε συνεργασία με το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Ο προληπτικός οδοντιατρικός έλεγχος που πραγματοποιείται σε κινητή οδοντιατρική μονάδα πλήρως εξοπλισμένη, ευγενική χορηγία από το «Χαμόγελο του Παιδιού», ξεκίνησε την 1η Μαρτίου και θα ολοκληρωθεί στις 30 Μαρτίου.

Το πρόγραμμα Προληπτικής Στοματικής Υγιεινής που υλοποιείται και εφέτος στους μαθητές, εντάσσεται σ’ ένα σύνολο δράσεων και πρωτοβουλιών που αναλαμβάνει ο Δήμος Αμαρουσίου, οι οποίες αφορούν στην πρόληψη και προαγωγή της υγείας των πολιτών, καθώς και στην ενημέρωση και ευαισθητοποίησή τους για την σημασία του προληπτικού ελέγχου στη διατήρηση της υγείας.

Την επίβλεψη του προγράμματος έχει ο υπεύθυνος για θέματα οργάνωσης και λειτουργίας του Δημοτικού Πολυϊατρείου Αντώνιος Παρτσινέβελος.


Στο πρόγραμμα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους οι εθελοντές οδοντίατροι:

Ηλ. Αναγνωστόπουλος, Μ. Βλάχου Λ. Γαλανοπούλου, Αλ. Δημητριάδου, Αικ. Δούμα, Αθ. Θεοχάρης, Στ. Κουλέτση, Δ. Κωστοπούλου, Ν. Λουκόπουλος, Π. Μπάγια Μπράινινγκερ, Ελ. Παπαγαπίου, Χρ. Παλιμετάκη, Αν. Παπαθανασίου, Μ. Πολύζου.


    Στην κορυφή