ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΗ


Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Προστάτη, την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου, το ΙΑΣΩ General (Μεσογείων 264, Χολαργός) προσφέρει Προληπτικό Ελεγχο για τον καρκίνο του προστάτη με μειωμένη τιμή κατά 50% & συμπληρωματικές εργαστηριακές-αιματολογικές εξετάσεις με μειωμένη τιμή κατά 30% επί του ιδιωτικού τιμοκαταλόγου της Κλινικής. Η προσφορά θα ισχύει από τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου έως την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011 και απευθύνεται στους εξωτερικούς ασθενείς.

Παράλληλα στο πλαίσιο ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού θα δίνεται μαζί με τα αποτελέσματα των εξετάσεων ενημερωτικό έντυπο με διατροφικές οδηγίες πρόληψης του καρκίνου του προστάτη.

Ο προληπτικός έλεγχος του προστάτη περιλαμβάνει την μέτρηση του PSA (ειδικό προστατικό αντιγόνο) & του Free-PSA (ελεύθερο προστατικό αντιγόνο), δεν απαιτεί προετοιμασία και γίνεται με μία απλή, ολιγόλεπτη αιμοληψία ενώ τα αποτελέσματα δίνονται μόλις σε 3 ώρες . Ο έλεγχος θα προσφέρεται συνολικά στην προνομιακή τιμή των 88€ (αντί 176€).

Η έκπτωση 30% στις τιμές για τις συμπληρωματικές εργαστηριακές εξετάσεις αφορά σχεδόν το σύνολο των εργαστηριακών εξετάσεων, εξαιρουμένων ελάχιστων εξειδικευμένων αιματολογικών, και ισχύει μόνο εφόσον οι εξετάσεις αυτές πραγματοποιηθούν και τιμολογηθούν στην ίδια επίσκεψη.

Κάθε άνδρας από ηλικίας άνω των 45 ετών, πρέπει να κάνει μία φορά το χρόνο μέτρηση PSA ορού(free & total).Ο έλεγχος αυτός, ίσως θα πρέπει να ξεκινάει νωρίτερα (από τα 43, κατ’άλλους από τα 40 έτη), εάν υπάρχει οικογενειακό ιστορικό της νόσου.

Το ΙΑΣΩ General διαθέτει ειδικό Κέντρο Παθήσεων Προστάτη, το οποίο ασχολείται με τη φυσιολογία, παθογένεια και τη θεραπευτική αντιμετώπιση των παθήσεων του προστάτη. Αντιμετωπίζει με επιτυχία μεγάλο αριθμό περιστατικών ετησίως, ενώ παρουσιάζει σημαντικό ερευνητικό έργο. Για τη θεραπεία της Καλοήθους Υπερπλασίας του Προστάτη το ΙΑΣΩ General εφαρμόζει την πρωτοποριακή μέθοδο Greenlight Laser.


    Στην κορυφή