ΠΟΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΘΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΝΑΥΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΟΠΥΥ


Αποσαφηνίστηκαν οι παροχές αλλά και οι υπηρεσίες που θα λαμβάνουν οι ασφαλισμένοι του Οίκου Ναύτου από τον ΕΟΠΥΥ - που αποτελεί τον μεγαλύτερο φορέα παροχών υπηρεσιών Υγείας σήμερα - στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε μεταξύ του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης με εκπροσώπους του κλάδου.

Ειδικότερα κατά τη συνάντηση δόθηκαν οι απαραίτητες εξηγήσεις από τον Γ.Γ. του Υπουργείου Υγείας, κ. Αντώνη Δημόπουλο, αλλά και από τον Αντιπρόεδρο του ΕΟΠΥΥ, κ. Κυριάκο Σουλιώτη.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στους εκπροσώπους της ΠΝΟ ο κ. Κ.Σουλιώτης το επίπεδο των παροχών του ΕΟΠΥΥ, σε καμία περίπτωση δεν θα είναι υποδεέστερο από το αντίστοιχο του Οίκου Ναύτου, γεγονός που αποδέχτηκαν οι εκπρόσωποι της ΠΝΟ.

Ενδεικτικό των προθέσεων του Υπουργείου Υγείας, αλλά και του ΕΟΠΥΥ είναι το γεγονός, όπως υπογράμμισε ο κ.Σουλιώτης κατά τη συνάντηση, ότι θα αξιοποιηθούν άμεσα: νοσοκομείο του Οίκου Ναύτου, το οποίο δεν λειτουργεί επί σειρά ετών, καθώς και εργαστήρια και υποδομές του Ταμείου προς όφελος των ασφαλισμένων.


    Στην κορυφή