Π.Ι.Σ. ΚΑΙ Ι.Σ.Α. ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ ΚΑΙ ΓΣΕΕ


Ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος στηρίζει την 48ωρη γενική Πανελλαδική Απεργία που προκήρυξε η ΑΔΕΔΥ και η ΓΣΕΕ, για την Τρίτη 28 και Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011 αντιδρώντας στη λαίλαπα των νέων οικονομικών μέτρων που πλήττουν δραματικά τα εισοδήματα του λαού.

Σε ανακοίνωσή του ο Πρόεδρος του ΔΣ του ΠΙΣ Δρ. Εμμανουήλ Γ. Καλοκαιρινός καλεί τους ιατρούς όλης της χώρας να συμμετάσχουν σε αυτή, εκφράζοντας την αντίθεσή τους στο νέο μνημόνιο και στο μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα που επιφέρουν ακόμη μεγαλύτερο περιορισμό στην χρηματοδότηση της παρεχόμενης υγειονομικής περίθαλψης και ακόμη μεγαλύτερη υποβάθμιση της Υγείας του ελληνικού λαού.

Κατά τη διάρκεια της απεργίας τα έκτακτα και επείγοντα περιστατικά θα αντιμετωπίζονται από το προβλεπόμενο προσωπικό ασφαλείας.
Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών καλεί τα μέλη του σε αποχή από τα καθήκοντά τους και μαζική συμμετοχή στην απεργιακή κινητοποίηση που συμμετέχουν Ο.Ε.Ν.Γ.Ε. και Π.Ο.Σ.Ε.Υ.Π.Ι.Κ.Α. στις 28 και 29 Ιουνίου 2011 που έχουν κηρύξει Γ.Σ.Ε.Ε. και ΑΔΕΔΥ.    Στην κορυφή