ΠΑΡΕΝΕΒΕΙ Ο ΙΣΑ ΓΙΑ ΤΟ 7ο ΙΚΑ


Παρέμβαση του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών στα προβλήματα του 7ου Θεραπευτηρίου ΙΚΑ με τη συμμετοχή του μέλους του Δ.Σ. Μαρίνου Γεωργίου, απεσταλμένου του προέδρου του ΙΣΑ Πατούλη Γεωργίου, στην Γενική Συνέλευση των εργαζομένων του Θεραπευτηρίου.

Το θέμα της Γενικής Συνέλευσης ήταν η ένταξη του 7ου Θεραπευτηρίου ΙΚΑ στο ΕΣΥ και οι μεγάλες ελλείψεις του νοσοκομείου σε προσωπικό, ιδιαιτέρως ιατρικό, με αποτέλεσμα τη μη σωστή λειτουργία του νοσοκομείου και τη μη συμμετοχή του στο σύστημα γενικών εφημεριών του ΕΣΥ.

Επίσης συζητήθηκε η μετάθεση των ειδικευομένων ιατρών σε άλλα νοσοκομεία. Στη Γενική Συνέλευση παρευρέθηκε ο κ. Μουσιώνης, Διοικητής Α ΔΥΠΕ ΑΤΤΙΚΗΣ, ο οποίος δεσμεύτηκε μέχρι τις 12/10/2011 να δώσει λύση στα προβλήματα του νοσοκομείου ώστε να μπορέσει να συμμετάσχει αυτό το πρόγραμμα γενικών εφημεριών του ΕΣΥ και θα κινήσει τις διαδικασίες για πειθαρχικές ευθύνες όσων συνέταξαν τα έγγραφα για τη μετακίνηση των ειδικευομένων ιατρών σε άλλα νοσοκομεία.

Η νομική υπηρεσία του ΙΣΑ απάντησε ότι δεν δύναται βάσει της σημερινής νομοθεσίας η μετακίνηση ειδικευομένων ιατρών σε άλλο νοσοκομείο για την ολοκλήρωση της ειδικότητας και κάθε άλλη ενέργεια κρίνεται παράνομη.


    Στην κορυφή