ΠAΡΑΤΑΣΗ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΑΛΑΙΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο ΕΟΠΥΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΙΣΑ


"Αγωνιώδης είναι η προσπάθεια που εβδομάδες τώρα κάνει ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών για να κατοχυρώσει την αποπληρωμή των παλαιών οφειλών των γιατρών μελών του στα τέσσερα ταμεία ΟΠΑΔ,ΙΚΑ,ΟΑΕΕ και ΟΓΑ, λίγες μέρες πριν την αλλαγή του χρόνου και την επικείμενη παραγραφή όλων των οφειλών των δεδουλευμένων 2010 και 2011." όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση του ΔΣ του ΙΣΑ που αναφέρει σχετικά:

"Προσωπική παρέμβαση στον ΕΟΠΥΥ έκανε ο Πρόεδρος του ΙΣΑ κος Γιώργος Πατούλης για την παράταση του χρονικού περιθωρίου υποβολής, ώστε όλοι οι γιατροί να μπορέσουν να κατοχυρώσουν στο ηλεκτρονικό σύστημα του ΕΟΠΥΥ τις οφειλές τους, κάτι που ανακούφισε χιλιάδες συναδέλφους, οι οποίοι δεν ήταν συμβεβλημένοι και χρειάστηκε τώρα να μπουν στη διαδικασία νέου κλειδαρίθμου.

«Είμαστε εδώ για όλους τους συναδέλφους και αγωνιζόμαστε ώστε να αποδοθούν τα δεδουλευμένα τους δίκαια και ισότιμα. Στόχος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών είναι να μην αδικηθεί κανείς. Εδώ και 3 χρόνια δούλεψαν οι γιατροί μας και πρέπει να πληρωθούν. Όπως πληρώνονται όλοι οι υπόλοιποι στον ΕΟΠΥΥ.» δήλωσε ο κος Πατούλης

Μετά την παρέμβαση του Προέδρου του ΙΣΑ κου Πατούλη, σήμερα ο Πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ κος Παπαγεωργόπουλος ανακοίνωσε την παράταση του συστήματος μέχρι τις 23/12/2012 και τη συνέχιση της δυνατότητας υποβολής από 5/1/2013 έως 13/1/2013."


    Στην κορυφή