Ο ΙΣΑ ΚΑΛΕΙ ΣΥΣΣΩΜΟ ΤΟΝ ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΤΗ 48ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ 19 ΚΑΙ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ


Ο ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΩΝ καλεί τα Μέλη του στην ΠΑΝΙΑΤΡΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 19 ΚΑΙ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ και σε αποχή από τα ιατρικά τους καθήκοντα, στα πλαίσια της 24-ωρης Πανελλαδικής απεργιακής κινητοποίηση που προκήρυξε η ΑΔΕΔΥ. Την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου και ώρα 12:00 ο ΙΣΑ καλεί όλους τους ιατρικούς συλλόγους και κλαδικούς φορείς, καθώς και όλους τους φορείς παρόχων και χρηστών υγείας σε μία ΠΑΝΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ, που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του ΙΣΑ, Σεβαστουπόλεως 113, 3ος όροφος.

"Κύρια θέματα της Συνέντευξης Τύπου είναι αφενός η αποπληρωμή των δεδουλευμένων των λειτουργών και των παρόχων υγείας, η διεκδίκηση και η οριστική επίλυση στην κατοχύρωση των οφειλών πριν αυτές παραγραφούν και αφετέρου η οριστικοποίηση ενός πλαισίου του συστήματος υγείας που δε θα αφήνει τους ασθενείς να πεθαίνουν αβοήθητοι στο δρόμο και θα εξασφαλίζει μια ισότιμη στοιχειώδη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη που θα διατηρεί ασφαλισμένους και ανασφάλιστους στη ζωή.

Δεν υπάρχουν πλέον περιθώρια αδράνειας και εφησυχασμού για την πλήρη κατάρρευση του Εθνικού Συστήματος Υγείας και την εξόντωση των γιατρών της Χώρας μας.

Απευθύνουμε έκκληση ώστε να αποφέρει καρπούς η κινητοποίηση." καταλήγει η ανακοίνωση του Συλλόγου.


    Στην κορυφή