Ο ΕΟΠΥΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ


Ξεκίνησε σήμερα απο τον ΕΟΠΥΥ η αποπληρωμή των ιατρών για τη δαπάνη των μηνών Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου 2012. Ειδικότερα σήμερα ολοκληρώθηκε η αποπληρωμή των πρώτων 2.000 ιατρών ενώ μέχρι την Μ.Τετάρτη θα έχουν αποπληρωθεί όλοι οι γιατροί που έχουν ολοκληρώσει την κατάθεση των δικαιολογητικών δαπάνης για τους δύο πρώτους μήνες του έτους. Παράλληλα, για όσους γιατρούς δεν έχουν προλάβει να καταθέσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά, συνεχίζεται η διαδικασία υποβολής τους προς τον ΕΟΠΥΥ.

Μετά από συνάντηση που είχε σήμερα, ο Πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ κ.Γεράσιμος Βουδούρης με εκπροσώπους του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου και των Ιατρικών Συλλόγων Αθήνας και Πειραιά, ανακοινώνει ότι τα συμβεβλημένα εργαστήρια με τον ΕΟΠΥΥ θα αποπληρωθούν στις 30 Απριλίου για τις δαπάνες των μηνών Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου.

Αύριο θα ανακοινωθούν σαφείς οδηγίες για τον τρόπο υποβολής των συγκεντρωτικών καταστάσεων δαπάνης, βάση των οποίων θα γίνει και η αποπληρωμή.

Ο κ.Βουδούρης μετά την σημερινή συνάντηση δήλωσε:

"‘Θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε μέχρι το τέλος Απριλίου, εκτός από την αποπληρωμή για τον Ιανουάριο και Φεβρουάριο να γίνει και η αποπληρωμή των μηνών Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου του 2011. Στόχος μας είναι η ομαλή συνεργασία με τους ιατρούς του ΕΟΠΥΥ και η καλύτερη εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων." ‘


    Στην κορυφή