ΝΕΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΓΙΑ "ΓΕΡΗ" ΚΑΡΔΙΑ


Η καρδιά αποτελεί τον πιο σημαντικό «μηχανισμό» του οργανισμού μας και γι’ αυτό η διατήρηση της καλής λειτουργίας της είναι πολύ σημαντική. Ωστόσο , οι καρδιαγγειακές παθήσεις αποτελούν τη νούμερο ένα απειλή για τη ζωή των ανθρώπων στις ανεπτυγμένες χώρες.

Μια διατροφή πλούσια σε κορεσμένα και τρανς λιπαρά οξέα, ενδέχεται να αυξήσει τα επίπεδα της «κακής» χοληστερόλης (LDL) στο αίμα, συμβάλλοντας στο σχηματισμό αθηρώματος στα τοιχώματα των αρτηριών. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι αρτηρίες να στενεύουν, η ροή του αίματος προς την καρδιά να μειώνεται και να προκαλείται καρδιαγγειακή νόσος.

Οι φυτικές στερόλες είναι φυσικά παράγωγα και η δομή τους είναι παρόμοια με αυτή της χοληστερόλης. Λόγω της ιδιότητάς τους αυτής, μπορούν να περιορίσουν την «κακή» χοληστερόλη, εμποδίζοντας την απορρόφησή της στο αίμα μέσω του λεπτού εντέρου.

Τώρα η Pfizer Consumer Healthcare κυκλοφορεί και στην ελληνική αγορά το νέο Centrum Cardio με ειδική, πλήρη και ισορροπημένη σύνθεση βιταμινών, μεταλλικών στοιχείων και φυτικές στερόλες, το οποίο συμβάλλει στη διατήρηση της καλής λειτουργίας της καρδιάς.

Συγκεκριμένα, 2 δισκία την ημέρα παρέχουν στον οργανισμό μας:

  • 1000mg φυτικές στερόλες, που βοηθούν στη διατήρηση της χοληστερόλης σε φυσιολογικά επίπεδα
  • Βιταμίνη Β1, C και Μαγνήσιο, που συμβάλλουν στη διατήρηση της καλής λειτουργίας της καρδιάς
  • Ασβέστιο και βιταμίνη D, που συντελούν στη διατήρηση της αρτηριακής πίεσης σε φυσιολογικά επίπεδα.
  • Όλες τις βιταμίνες και τα μεταλλικά στοιχεία του Centrum!


    Στην κορυφή