ΝΔ: ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΥΡΓΟΥ


Κατά την επίσκεψη κλιμακίου βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας -του Τομεάρχη Υγείας κ. Αθανασίου Γιαννόπουλου, του Τομεάρχη Δικαιοσύνης και Βουλευτή του Νομού Ηλείας κ. Κων/νου Τζαβάρα, του Αναπληρωτή Τομεάρχη Δημοσίων Έργων κ. Δημητρίου Τσουμάνη και της Αναπληρώτριας Τομεάρχη Περιβάλλοντος κας Διονυσίας Θεοδώρας Αυγερινοπούλου - στη περιοχή Πύργου που επλήγη από τις πρόσφατες πλημμύρες, διαπιστώθηκαν τα παρακάτω:

"Το Γενικό Νοσοκομείο Πύργου έχει τεθεί εκτός λειτουργίας για τεχνικούς λόγους κακής απορροής των υδάτων και λόγω βλαβών του μηχανολογικού του εξοπλισμού. Η περιοχή που καλύπτει υγειονομικά από την ευθύνη του είναι μεγάλη και γι' αυτό επιβάλλεται άμεσα η αντιμετώπιση των προβλημάτων του.

Για τον λόγο αυτό απαιτείται η άμεση έναρξη εργασιών επιδιορθώσεως ώστε να αποδοθεί σε λειτουργία έστω και μερικώς το ταχύτερο δυνατόν.

Είναι αυτονόητο ότι η ταχεία επαναφορά του σε λειτουργία δεν επιτρέπει καθόλου την μετακίνηση του προσωπικού του σήμερα. Τυχόν τέτοιες μετακινήσεις εργαζομένων εάν παρά ταύτα αποτολμηθούν θα είναι εκ προοιμίου "ύποπτες" και θα προκαλέσουν εντάσεις, που σήμερα ακριβώς για γνωστού λόγους καλό είναι να αποφεύγονται απολύτως."


    Στην κορυφή