Μεσοθεραπεία προσώπου


Είναι μια ενέσιμη εξελιγμένη θεραπεία ομορφιάς η οποία μπορεί να γίνει σε σύντομο χρονικό διάστημα στο ιατρείο του Πλαστικού Χειρουργού.

Πρέπει να χρησιμοποιούνται εγκεκριμένα διαλύματα τα οποία έχουν δοκιμαστεί για αρκετό χρονικό διάστημα χωρίς να προκαλούν παρενέργειες.

Χρησιμοποιούμε πολύ λεπτές μικρές βελόνες ( 30G ) που προσαρμόζονται σε μια ειδική συσκευή, στην οποία προγραμματίζουμε το βάθος και το ρυθμό έγχυσης του θεραπευτικού διαλύματος.

Το συγκεκριμένο διάλυμα περιέχει αραιωμένο υαλουρονικό οξύ και πολυβιταμίνες, που με την βοήθεια της παραπάνω συσκευής η οποία πραγματοποιεί πολλαπλούς νυγμούς – τσιμπήματα – στο πρόσωπο, φθάνει στο απαραίτητο βάθος του δέρματος και συγκεκριμένα στην ανώτερη στοιβάδα του χορίου ( μεσόδερμα ).

Ταυτόχρονα βελτιώνει την μικροκυκλοφορία του αίματος και βοηθά στην επιπλέον παραγωγή κολαγόνου.

Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνουμε να ενυδατώσουμε σωστά το δέρμα, πράγμα το οποίο δεν μπορούμε να επιτύχουμε με κανενός είδους κρέμα ομορφιάς, γιατί το δέρμα, σαν αμυντικός μηχανισμός – φραγμός, δεν επιτρέπει σε καμία κρέμα να εισχωρήσει σε βάθος.
Το αποτέλεσμα είναι ένα λαμπερό, σφριγηλό, αναζωογονημένο και ξεκούραστο πρόσωπο, χωρίς να φαίνεται αφυδατωμένο και ταλαιπωρημένο από την καθημερινότητα.

Σήμερα η ενέσιμη μεσοθεραπεία σε πολλές περιπτώσεις ιδιαίτερα σε άτομα που δεν αντέχουν το τσίμπημα της βελόνας μπορεί να αντικατασταθεί με επιτυχία από ένα ειδικό μηχάνημα που με την βοήθεια μιας ειδικής κεφαλής μπορεί να διοχετεύσει την δραστική ουσία στο μεσόδερμα και να επιτύχει τα ίδια αποτελέσματα.


ΘΑΝΟΣ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ
ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ


Διαβάστε περισσότερα άρθρα...


    Στην κορυφή