ΜΕ ΓΡΑΜΜΙΚΟ ΕΠΙΤΑΧΥΝΤΗ ΕΞΟΠΛΙΖΕΙ Η ΟΠΑΠ Α.Ε. ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΧΕΠΑ


Την απόφαση του Δ.Σ. της ΟΠΑΠ Α.Ε. να εξοπλίσει και το νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης με Γραμμικό Επιταχυντή, ανακοίνωσε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Γιάννης Σπανουδάκης σε κοινή Συνέντευξη Τύπου με τον υπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ανδρέα Λοβέρδο στα γραφεία της 3ης και 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας στην Θεσσαλονίκη.

«Έχουμε αποφασίσει να περιορίσουμε τις μικρές και να επικεντρωθούμε σε σημαντικές δράσεις, τέτοιες που να συμβάλλουν κατά ουσιαστικό τρόπο στην επίλυση προβλημάτων που αντιμετωπίζει το κοινωνικό σύνολο και να αναδεικνύουν το ρόλο της ΟΠΑΠ Α.Ε. ως εταιρείας με αυξημένη Κοινωνική Ευθύνη» υπογράμμισε ο κ. Σπανουδάκης.

Στο πλαίσιο αυτό ενέταξε την νέα σημαντική κοινωνική προσφορά της ΟΠΑΠ Α.Ε. επισημαίνοντας ότι η προμήθεια κατόπιν διαγωνισμού και η
εγκατάσταση θα έχει ολοκληρωθεί ως το τέλος του χρόνου.

«Για εμάς που υπηρετούμε την ογκολογία, πρόκειται για ένα όνειρο ζωής, καθώς αναβαθμίζεται 100% η παρεχόμενη υγειονομική περίθαλψη σ’ αυτό τον τομέα» τόνισε ο διοικητής του ΑΧΕΠΑ κ. Βέργουλας, ενω ο υπουργός Υγείας κ. Λοβέρδος ευχαρίστησε τη διοίκηση της ΟΠΑΠ Α.Ε., καθώς ανταποκρίθηκε άμεσα σε ένα αίτημα το οποίο, όπως αποκάλυψε, τέθηκε κατά την πρώτη του επίσκεψη στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ από την διευθύντρια του Ακτινοθεραπευτικού Τμήματος Πιστεύω Λαμπάκη. Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι πριν την απόφαση της διοίκησης της
ΟΠΑΠ Α.Ε. για την προμήθεια και εγκατάσταση του εξοπλισμού, ζήτησε και έλαβε έγγραφη διαβεβαίωση από τη διοίκηση του νοσοκομείου ότι αμέσως μετά την εγκατάστασή του θα λειτουργήσει «ώστε να μην επαναληφθούν αρνητικά φαινόμενα του παρελθόντος», όπως χαρακτηριστικά είπε.


    Στην κορυφή