KΛΕΙΣΤΑ ΑΥΡΙΟ ΤΑ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΕΙΑ


Απεργούν αύριο οι 6.000 Οδοντίατροι της Αττικής , σύμφωνα με την απόφαση της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας. Τα οδοντιατρεία θα παραμείνουν κλειστά και την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου , συμμετέχοντας στην απεργιακή κινητοποίηση της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ.

Οι οδοντίατροι προγραμματίζουν συγκέντρωση μαζί με τους άλλους επιστημονικούς φορείς , την Τετάρτη έξω από τα γραφεία του ΔΣΑ στη 1 το μεσημέρι, στην οδό Ακαδημίας και στην συνέχεια θα πραγματοποιήσουν πορεία στο υπουργείο Οικονομικών.

Ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Αττικής συμμετέχει στην κινητοποίηση των επιστημονικών φορέων διαμαρτυρόμενος "για την αιφνίδια ένταξη του ταμείου των υγειονομικών στον «καιάδα» του ΕΟΠΥΥ , αλλά και την επαχθή φορολόγηση που έχει εξαγγείλει η Κυβέρνηση και θα οδηγήσει τον κλάδο σε ακόμη μεγαλύτερο οικονομικό μαρασμό".

Όπως τόνισε ο πρόεδρος του ΟΣΑ κ. Αθανάσιος Υφαντής , «ο οδοντιατρικός κόσμος βρίσκεται σε τροχιά κινητοποιήσεων. Αξιόλογο επιστημονικό δυναμικό μεταναστεύει και η Οδοντιατρική βυθίζεται σε επιστημονική ύφεση.»


    Στην κορυφή