ΙΣΑ: ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ Η ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΗΣ


"Μείζονα κίνδυνο, για τη Δημόσια Υγεία και τραγική υποβάθμιση της φαρμακευτικής περίθαλψης των ασφαλισμένων αποτελεί νομοθετική ρύθμιση που περνάει υπό το κράτος πανικού, η ηγεσία του υπουργείου υγείας ,για την συνταγογράφηση των φαρμάκων ,με την δραστική ουσία και την επιλογή των φθηνότερων, στην αγορά σκευασμάτων από το φαρμακοποιό." Τα παραπάνω επισημαίνει σε σημερινή του ανακοίνωση το ΔΣ του ΙΣΑ και προσθέτει:

"Τα αμφιβόλου ποιότητας γενόσημα φάρμακα ως επί το πλείστον παραγωγής τρίτων χωρών, που επιλέγονται με μοναδικό κριτήριο την χαμηλή τους τιμή, εμπεριέχουν τεράστιους κινδύνους, για την υγεία των ασφαλισμένων.
Η τροποποίηση από μη γιατρούς, των συνταγών των θεραπόντων ιατρών ,αποτελεί αντιποίηση του ιατρικού επαγγέλματος και συνιστά ποινικό αδίκημα. Την ευθύνη για την ασφάλεια της θεραπείας παίρνει στο ακέραιο βαθμό ο γιατρός και κανένας άλλος .Οποιαδήποτε αλλαγή, στην συνέχεια είναι επικίνδυνη, για τη Δημόσια υγεία .

To υπουργείο υγείας, συνεπές στην ανακόλουθη και αναξιόπιστη πολιτική που ακολουθεί και παρά τις δεσμεύσεις του αγνοώντας κατά σύστημα, τους στυλοβάτες του συστήματος υγείας Έλληνες γιατρούς, προβαίνει σ ένα ακόμα έγκλημα.

Ο ΙΣΑ και ο ιατρικός κόσμος δεν θα γίνει συνένοχος, στα εγκληματικά σχέδια ,της χρεοκοπημένης πολιτικής ηγεσίας ,του υπουργείου Υγείας που απέτυχε να εφαρμόσει μέτρα εξυγίανσης του χώρου της υγείας και τώρα υπό το κράτος του πανικού οδηγεί την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη του λαού ,σε τριτοκοσμικό επίπεδο.

Ο ΙΣΑ ετοιμάζει αποχές και απεργιακές κινητοποιήσεις που θα κλιμακωθούν προκειμένου ν αποτρέψει τις αποφάσεις εκείνων που είναι εχθροί της Δημόσιας υγεία.

Δεν πρόκειται να δεχθούμε τα τετελεσμένα κυβέρνησης-τρόικας και καλούμε γιατρούς και ασφαλισμένους ν ανατρέψουν στη πράξη τα ανθυγιεινά και επικίνδυνα μέτρα της κυβέρνησης."
    Στην κορυφή