Ι.Σ.Α: ΕΚΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΗ


Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών καταγγέλλει "την ανακολουθία του Προέδρου του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. κ. Γ. Βουδούρη, ο οποίος αν και αρχικά είχε ανακοινώσει ότι το σύστημα ηλεκτρονικής συνταγογράφησης θα έμενε εκτός λειτουργίας ως τις 13 Μαΐου, με νέα ανακοίνωση που εξέδωσε μας ενημέρωσε ότι παρατείνεται κατά μία εβδομάδα το διάστημα που το σύστημα δεν θα λειτουργεί.

Με αποτέλεσμα να παρατείνεται η ταλαιπωρία ιατρών και ασφαλισμένων και ταυτόχρονα να αμφισβητούνται οι δυνατότητες ενός συστήματος που τόσο είχε διαφημιστεί από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας και τον Πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ.

Δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που οι πράξεις του Προέδρου του ΕΟΠΥΥ αποδεικνύονται ανακόλουθες σε σχέση με τα όσα λέει.

Το ίδιο συμβαίνει με την πληρωμή των ιατρών που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στον ΕΟΠΥΥ, το ίδιο συμβαίνει και με τις οφειλές προς τους συναδέλφους μας των προηγούμενων χρόνων.

Δυστυχώς επιβεβαιώνεται ότι η σημερινή Διοίκηση του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. που διακρίνεται για την ασυνέπεια λόγων και πράξεων, βλάπτει σοβαρά την υγεία".


    Στην κορυφή