ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΙΣΑ


Το αίτημα χιλιάδων γιατρών μελών του ΙΣΑ να μπορούν να πληρώνουν ηλεκτρονικά τη συνδρομή τους, έκανε πραγματικότητα η διοίκηση του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, μετά από εισήγηση του Προέδρου του ΙΣΑ κου Γιώργου Πατούλη. Η απόφαση του ΔΣ του ΙΣΑ να διευκολύνει τις 27.000 γιατρούς μέλη του και να τους δώσει τη δυνατότητα να εγγράφονται ηλεκτρονικά όλο το 24ωρο, έγινε πράξη από 1η Ιανουαρίου 2013, μετά από έναν μακροχρόνιο αγώνα αναβάθμισης των πληροφοριακών συστημάτων του ΙΣΑ, αλλαγής των ηλεκτρονικών υποδομών του συλλόγου και εργασίας σε πολλαπλά επίπεδα όλων των συνεργατών και υπαλλήλων του συλλόγου, που ξεκίνησε στις αρχές του 2012 και ολοκληρώθηκε το Δεκέμβριο του 2012.

Μέσα από αυτή τη δυναμική προσπάθεια του ΔΣ και όλων των συνεργατών, από την 1η Ιανουαρίου 2013, ο κάθε γιατρός έχει τη δυνατότητα τη ηλεκτρονικής πληρωμής της συνδρομής του μέσα από την ιστοσελίδα του ΙΣΑ, στη διεύθυνση www.isathens.gr στην κάρτα Σύλλογος και στην επιλογή Ηλεκτρονική Πληρωμή. Στόχος της διοίκησης του ΙΣΑ είναι να διευκολυνθεί ο κάθε γιατρός της Αθήνας και να μπορεί να εξυπηρετείται γρήγορα και απλά όλο το εικοσιτετράωρο μέσα από τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του συλλόγου.

Η πληρωμή γίνεται με απευθείας σύνδεση και χρήση τραπεζικών συστημάτων και δεν τηρούνται πουθενά από την εφαρμογή, στοιχεία από την κάρτα που χρησιμοποιεί ο γιατρός.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή πληροφορία, οι γιατροί μέλη του ΙΣΑ μπορούν να επικοινωνούν Δε-Πα 9:00-12:00 με την κα Φουστέρη Γεωργία στο 210 3839770 εσωτ 112 και 12:00-17:00 με τον κο Καλλιγέρη Θάνο 210 3839770 εσωτ 211.



Ακολουθούν οι οδηγίες εφαρμογής της ηλεκτρονικής πληρωμής.

Αρχική εγγραφή στη διεύθυνση

(Σύλλογος à Ηλεκτρονική Πληρωμή) https://members.isathens.gr/Account/Register.aspx?ReturnUrl=/

Την πρώτη φορά που θα χρησιμοποιήστε την εφαρμογή, θα πρέπει να δημιουργήσετε λογαριασμό, πατώντας πάνω στη λέξη «εδώ» στο σημείο που αναφέρει: «Σε περίπτωση που δεν έχετε λογαριασμό, εγγραφείτε εδώ»

Στη σελίδα που θα ανοίξει θα επιλέξετε «Μέλος ΙΣΑ» και θα πατήσετε το πλήκτρο «Επόμενο». Σε αυτή τη σελίδα θα πρέπει να δηλώσετε τα στοιχεία σας, ώστε να πιστοποιηθείτε σαν μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών. Τα στοιχεία που δηλώνετε είναι:

Επώνυμο (με κεφαλαία ελληνικά)

Αριθμός Μητρώου ΙΣΑ

Έτος γέννησης

Ηλεκτρονική διεύθυνση αλληλογραφίας

Όνομα χρήστη που θα χρησιμοποιείτε

Τέλος, θα πρέπει να αντιγράψετε (για ασφάλεια) τις δύο λέξεις που βλέπετε στο τέλος της σελίδας και να πατήσετε «Επόμενο»

Θα σας αποσταλεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση που δηλώσατε, ο κωδικός πρόσβασης στην εφαρμογή. Χρησιμοποιώντας το όνομα χρήστη που δηλώσατε και τον κωδικό που σας απεστάλη, μπορείτε να εισέλθετε στην εφαρμογή.

Χρήση της εφαρμογής

Μόλις εισέλθετε στην εφαρμογή και αφού αποδεχτείτε τους όρους χρήσης της εφαρμογής, μπορείτε να:

· Δείτε τα στοιχεία σας (επιλέγοντας «Στοιχεία Επικοινωνίας», «Στοιχεία Ιατρείου» και «Στοιχεία Πληρωμών»)

· Αλλάξετε κωδικό πρόσβασης

· Να κάνετε τη δήλωση στοιχείων, όπου θα σας οδηγήσει στην πληρωμή. Στη δήλωση, θα πρέπει, όπου ορίζεται διεύθυνση, να δίνονται ξεχωριστά η οδός και ο αριθμός, και το πεδίο του ΤΚ να ορίζεται ως: τρία ψηφία – ένα κενό – δύο ψηφία (π.χ. 110 80). Αν κάνετε κάποιο λάθος, μπορείτε να πατήσετε «Επαναφορά» αλλιώς «Επόμενο» για πληρωμή. Στην επόμενη οθόνη, επιλέγετε αν θα γίνει πληρωμή όλου του ποσού ή του 6μήνου (τα ποσά φαίνονται στα «Στοιχεία πληρωμών») και τέλος δίνετε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας (Visa ή Mastercard). Η πληρωμή θα πιστοποιηθεί με e-mail που θα σας αποσταλεί άμεσα και με την απόδειξη πληρωμής και την ταυτότητα που θα παραλάβετε ταχυδρομικά). Έως ότου σας αποσταλεί η απόδειξη πληρωμής, η εφαρμογή θα εμφανίζει στα «Στοιχεία πληρωμών» ότι «Εκκρεμεί ενημέρωση»


    Στην κορυφή