Η ΠΡΩΤΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΝΔ


Στην πρώτη αιμοδοσία για τη δημιουργία της Τράπεζας Αίματος της Νέας Δημοκρατίας παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης .

Με τη φυσική του παρουσία αλλά και την ιατρική συνδρομή του συμμετείχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος της Επιτροπής Κοινωνικής Πολιτικής και Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού της Τ.Ε.Δ.Κ.Ν.Α Γιώργος Πατούλης, στην πρώτη αιμοδοσία που διοργάνωσε η Νέα Δημοκρατία για τη σύσταση της Τράπεζας Αίματος της παράταξης.

Έχοντας εμπειρία από την Τράπεζα Αίματος που διατηρεί ο Δήμος Αμαρουσίου καλύπτοντας με απόλυτη επιτυχία τις ανάγκες των κατοίκων και δημοτών του, ο Γιώργος Πατούλης, με την ευκαιρία της παρουσίας του στην αιμοδοσία της Νέας Δημοκρατίας επεσήμανε τη σπουδαιότητα της δημιουργίας Τράπεζας Αίματος του στο κόμμα και συνεχάρη τους διοργανωτές για την πρωτοβουλία τους.

«Η αιμοδοσία είναι μία κορυφαία πράξη ζωής προς το συνάνθρωπό μας. Εύχομαι η πρωτοβουλία της Νέας Δημοκρατίας να βρει μιμητές και σε άλλες κομματικές παρατάξεις» ανέφερε ο κ. Πατούλης.

Με σύνθημα «κατάθεση ψυχής - ανάληψη ζωής» η αιμοδοσία για τη στήριξη της Τράπεζας Αίματος πραγματοποιήθηκε με την αθρόα συμμετοχή μελών, και με τη συνεργασία της ΝΟΔΕ Λεκανοπεδίου Αττικής και του προσωπικού του νοσοκομείου «Ελπίς».

Την ευθύνη για την Τράπεζα Αίματος της Νέας Δημοκρατίας έχει ο Περιφερειάρχης Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Καπερώνης.


    Στην κορυφή