Η 8Η ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ


Το Μαρούσι με επικεφαλής το Δήμαρχο Γιώργο Πατούλη, υποδέχθηκε και φέτος τη φλόγα της αγάπης, στην 8η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Συλλόγων Αιμοδοτών, που διοργανώνεται από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Τη φλόγα της αγάπης παρέδωσε στο Μαρούσι από το Δήμο Γαλατσίου, όπως και πέρσι, η Αντιδήμαρχος και αντιπρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών «Κοινωνική Αλληλεγγύη» κ. Μ.Αλιμπέρτη, συνοδευόμενη από το μέλος του συλλόγου, ηθοποιό και κάτοικο Αμαρουσίου κ. Ηλ. Αρώνη.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ακόμη ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μ. Μαραγκάκης, οι Αντιδήμαρχοι κ.Ρ. Χαλιώτη, Γ. Ιατρίδης, οι Δ. Σύμβουλοι κ. Γλ. Μοστρού, Ν. Πέππας, Δ. Καμπούλος, Ελ. Βότση, Π. Καλογρίδης, Κ. Βλάχος.

Στο χαιρετισμό του ο κ. Δήμαρχος ανέφερε ότι «το Μαρούσι στέλνει για μια ακόμη χρονιά το μήνυμα της συμμετοχής και της αλληλεγγύης , αναδεικνύοντας πόσο σημαντική είναι η εθελοντική προσφορά του αίματος και η ανάγκη αύξησης των εθελοντών αιμοδοτών. Ως Δήμος υποδεχόμαστε με συγκίνηση τη Φλόγα που για άλλη μία φορά θα στείλει σε όλη την Ελλάδα το μήνυμα της εθελοντικής προσφοράς και της αλληλεγγύης μεταξύ των ανθρώπων. Η αιμοδοσία είναι η ύψιστη μορφή εθελοντικής κοινωνικής προσφοράς. Το Μαρούσι πρωτοστατεί στον Εθελοντισμό και έχει αναλάβει δράσεις σε πολλά κοινωνικά θέματα της πόλης, αλλά και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Ενώ διαθέτει και τη δική του Δημοτική Τράπεζα Αίματος».

Ο κ. Πατούλης ευχαρίστησε με την ευκαιρία της εκδήλωσης τους εθελοντές αιμοδότες για την έμπρακτη συμμετοχή τους στην προσπάθεια για την προώθηση της ιδέας της εθελοντικής αιμοδοσίας και τη δημιουργία της δημοτικής τράπεζας αίματος.

Στην λαμπαδηδρομία που ακολούΗ 8η Λαμπαδηδρομία Αιμοδοτών στο Μαρούσιθησε στους δρόμους της πόλης, συμμετείχαν μέλη του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, μέλη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Θαλασσαιμίας, συλλόγων και φορέων της πόλης μας και κάτοικοι.



    Στην κορυφή