ΦΣΑ: ΟΧΙ ΣΤΟ ΔΙΑΣΥΡΜΟ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΜΕ ΑΟΡΙΣΤΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ


Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής, όπως αναφέρει σε σημερινή του ανακοίνωση "πληροφορήθηκε μέσω των ΜΜΕ για φαρμακοποιούς οι οποίοι συμμετείχαν σε παράνομες ενέργειες, χωρίς να αναφέρονται ούτε ονόματα ούτε η ακριβής κατηγορία που τους αποδίδεται. Αυτού του είδους η δημοσιοποίηση εγκληματικών ενεργειών που αφορά μέλη ενός κλάδου χωρίς να δίνονται συγκεκριμένα στοιχεία καλυπτόμενα πίσω από φορολογικά και άλλα απόρρητα, αποτελεί άθλια τακτική που αποβλέπει στην εξόντωση του κλάδου δυσφημίζοντας τον.

Επειδή λοιπόν δεν είμαστε διατεθειμένοι να καλύψουμε απολύτως τίποτα, αλλά ούτε να δεχθούμε τετελεσμένα γεγονότα, ζητούμε από αυτούς που έδωσαν στοιχεία για το εν λόγω ρεπορτάζ, να μας δώσουν ότι στοιχεία διαθέτουν, ώστε να επιληφθεί το θέματος το Πειθαρχικό Συμβούλιο του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου που ονομάζεται Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής, και να αποδώσει σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους τα του Καίσαρος τω Καίσαρι.

Ο διασυρμός κλάδου με αόριστες κατηγορίες πρέπει να σταματήσει εδώ και τώρα, άλλως θα προσφύγουμε στην δικαιοσύνη." καταλήγει η ανακοίνωση του Συλλόγου".
    Στην κορυφή