ΦΣΑ: ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ BAYER


Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής (ΦΣΑ) καταγγέλλει τη Γερμανική εταιρεία BAYER "για την αιφνιδιαστική απόφασή της να σταματήσει την πίστωση προς τους πελάτες της που είναι οι φαρμακαποθήκες με την αιτιολογία ότι η Ελλάδα αποτελεί ουσιαστικά επισφαλές οικονομικά κράτος.

Η ενέργειά της αυτή, έχει ως αποτέλεσμα την ασφυξία της φαρμακευτικής αγοράς και θα επιφέρει καίριο πλήγμα στα φαρμακεία, αφού είναι δεδομένο ότι η απαίτησή της για πληρωμή τοις μετρητοίς από τις φαρμακαποθήκες θα μετακυλιστεί στα φαρμακεία.

Η Γερμανική εταιρεία ΒΑYER βρήκε τον ... τρόπο και την ... κατάλληλη στιγμή να «ευχαριστήσει» τον Ελληνικό λαό για την μακρόχρονη μεγάλη κερδοφορία της στη Χώρα μας!

Αρνούμαστε να μετακυλήσουμε το πρόβλημα στα ασφαλιστικά ταμεία και στους ασφαλισμένους ειδικά σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάει ο τόπος μας.

Γι’ αυτό καλούμε τις φαρμακαποθήκες και τα μέλη μας να μην ενδώσουν στους εκβιασμούς και να αντισταθούν σε τέτοιες ενέργειες, οι οποίες όπως φαίνεται εντάσσονται πλήρως στην «γερμανική βοήθεια»."


    Στην κορυφή