ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ ΑΤΤΙΚΗΣ: Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ


Σκληραίνει η στάση των φαρμακοποιων της Αττικής, καθώς ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα το πρωί ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής αναφέρει πως "Ο Υπουργός Υγείας και κάθε Υπουργός Υγείας, τα δύο τελευταία χρόνια προσπαθεί με εκβιασμούς και παραπληροφόρηση, να αποφύγει την καταβολή των οφειλομένων χρεών του ΕΟΠΥΥ προς τα φαρμακεία.

Ο νυν Υπουργός Υγείας, αντί να ευγνωμονεί τους φαρμακοποιούς που επι μήνες τώρα με δικά τους κεφάλαια πασχίζουν να καλύψουν την μεγάλη τρύπα των ασφαλιστικών ταμείων, εξασφαλίζοντας μέχρι σήμερα την φαρμακευτική περίθαλψη των ασφαλισμένων, εκβιάζει τα φαρμακεία αγνοώντας τις πρόσφατες προεκλογικές δεσμεύσεις του νυν πρωθυπουργού κου Σαμαρά.

Αν νομίζει οτι θα εξαπατήσει τα φαρμακεία και τους ασφαλισμένους με εκβιασμούς, πυροτεχνήματα και ουτοπικές τριτοκοσμικές εξαγγελίες, είναι γελασμένος.

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τον Υπουργό κο Λυκουρέντζο και όποιον άλλο συμμετέχει σε αυτή την τακτική, ότι οι φαρμακοποιοί δεν είναι πρόβατα και δεν υπακούουν σε κομματικές πιέσεις και εντολές, απο οπουδήποτε και αν προέρχονται.

Τέλος καλούμε τον Υπουργό Υγείας αντί να ζητά κατανόηση από εμάς, να κατανοήσει ο ίδιος τις ευθύνες της πολιτείας απέναντι στους ασφαλισμένους, να φροντίσει να είναι το κράτος συνεπές στις υποχρεώσεις του και να εξασφαλίσει την λειτουργία του συστήματος υγείας της χώρας μας, το οποίο καταρρέει."


    Στην κορυφή