Εκπαίδευση των Διοικητών και Υποδιοικητών των Δημόσιων Νοσοκομείων


Με εξαιρετική επιτυχία ολοκληρώθηκε στην Αθήνα ο πρώτος κύκλος μαθημάτων για την εκπαίδευση των Διοικητών και Υποδιοικητών των Δημόσιων Νοσοκομείων της χώρας.

Υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κυρία Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου

Τα μαθήματα παρακολούθησαν Διοικητές και Υποδιοικητές από τα νοσοκομεία της Αττικής, της Πελοποννήσου, της Στερεάς Ελλάδας, της Δυτικής Ελλάδας, της Κρήτης και του Αιγαίου. Δίδαξαν καθηγητές από το Cambridge, την Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας καθώς και άλλοι ειδικοί επιστήμονες.

Περισσότεροι από 100 Διοικητές - Υποδιοικητές παρακολούθησαν την πρώτη μέρα τα μαθήματα

Την έναρξη κήρυξε η Υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κυρία Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου ενώ χαιρετισμό απηύθυναν, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Υγείας, κύριος Νίκος Πολύζος, ο Κοσμήτορας της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας, κύριος Γιάννης Κυριόπουλος και ο Πρόεδρος του Ινστιτούτου Ιατρικής Έρευνας και Εκπαίδευσης, κύριος Τάκης Κότης.

κ. Κότης

Την οργάνωση των μαθημάτων για τους νέους Διοικητές και Υποδιοικητές ανέλαβε το Ινστιτούτο Ιατρικής Έρευνας και Εκπαίδευσης σε συνεργασία με το Cambridge και την Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας.

Θα ακολουθήσει νέος κύκλος μαθημάτων για τους Διοικητές και Υποδιοικητές των υπόλοιπων νοσοκομείων της χώρας και θα πραγματοποιηθεί στην Θεσσαλονίκη. Μιλώντας στην έναρξη του εκπαιδευτικού προγράμματος η κυρία Ξενογιαννακοπούλου, αναφέρθηκε στους στόχους του Υπουργείου, ζήτησε από όλους εργατικότητα και αφοσίωση και υποσχέθηκε ότι όλα θα πάνε καλά στον χώρο της Δημόσιας Υγείας που τα τελευταία χρόνια είχε αφεθεί στην τύχη της.

κ. Κυριόπουλος

Ο κύριος Κότης ανακοίνωσε την μόνιμη συνεργασία με το Cambridge σε ένα επίπεδο συνεχιζόμενης εκπαίδευσης ενώ ο κύριος Κυριόπουλος σημείωσε την σημερινή οικονομική συγκυρία χαρακτηρίζοντας ήρωες τους νέους Διοικητές και Υποδιοικητές για το έργο που ανέλαβαν.

Σε όσους παρακολουθήσαν το τετραήμερο σεμινάριο, δώθηκαν ειδικά διπλώματα την Κυριακή 06 Ιουνίου 2010 από τον Γενικό Γραμματέα κύριο Νίκο Πολύζο.

κα. Ξενογιαννακοπούλου , κ. Πολύζος

Μπορείτε να κατεβάσετε το πρόγραμμα για την εκπαίδευση των Διοικητών και Υποδιοικητών των Δημόσιων Νοσοκομείων της χώρας κατεβάζοντας αυτό το αρχείο.


    Στην κορυφή