ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ: ΔΩΡΕΑΝ ΕΛΕΓΧΟΣ ΓΙΑ ΚΟΛΠΙΚΗ ΜΑΡΜΑΡΥΓΗ


Η κολπική μαρμαρυγή είναι η συχνότερη αρρυθμία και απασχολεί ένα διαρκώς αυξανόμενο αριθμό Ελλήνων. Αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα της σύγχρονης ιατρικής γιατί αυξάνει την πιθανότητα εμφάνισης αγγειακού εγκεφαλικού επεισοδίου και την επίπτωση της καρδιακής ανεπάρκειας, ενώ επιδεινώνει σημαντικά την ποιότητα ζωής των ασθενών.

Ενισχύοντας τις προσπάθειές του για ουσιαστική ενημέρωση και ιατρικό έλεγχο του κοινού, το Τμήμα Αρρυθμιών και Ηλεκτροφυσιολογίας του Καρδιολογικού Τμήματος του Νοσοκομείου ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ οργανώνει εβδομάδα αφιερωμένη στη διάγνωση και θεραπεία της Κολπικής Μαρμαρυγής, προσφέροντας σε κάθε ενδιαφερόμενο μια σειρά δωρεάν εξετάσεων. Ειδικότερα:

Εβδομάδα αφιερωμένη στη «ΚΟΛΠΙΚΗ ΜΑΡΜΑΡΥΓΗ»


Από 2 έως και 6 Ιουλίου 2012 και ώρα: 10:00 – 14:00
& Τετάρτη 4 Ιουλίου 15:00-18:00 στα Εξωτερικά Ιατρεία και μόνο με ραντεβού:
· ΔΩΡΕΑΝ: Η κλινική εξέταση από εξειδικευμένους Καρδιολόγους

· ΔΩΡΕΑΝ: Ηλεκτροκαρδιογράφημα (ΗΚΓ)ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ( ΕΟΠΥΥ) ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ:

· Holter Ρυθμού

· Triplex καρδιάς

· Δοκιμασία κόπωσης επί ενδείξεων

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ: 50% ΈΚΠΤΩΣΗ

Στις επί πλέον διαγνωστικές εξετάσεις στα Εξωτερικά Ιατρεία, που θα κριθούν απαραίτητες θα ισχύσει έκπτωση 50% στους ιδιώτες, ενώ με τη χρήση του ασφαλιστικού φορέα του ΕΟΠΥΥ, οι εξετάσεις θα πραγματοποιούνται χωρίς συμμετοχή.


Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κλείνουν, καθημερινά, ραντεβού κατά τις ώρες 08:00-16:00 στα τηλέφωνα επικοινωνίας: 210- 69 72 876 & 210- 69 72 142.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΥΓΕΙΑΣ

    Στην κορυφή