ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΝΕΜΕΑΣ


Δωρεάν εξέταση μαστού σε όσες γυναίκες το επιθυμούν και ενημερωτική Ημερίδα της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας θα πραγματοποιηθούν στο Δήμο Νεμέας Κορινθίας.

Η Ημερίδα που απευθύνεται στις γυναίκες αλλά και στους άνδρες θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15 Μαΐου στις 11.30 το πρωί, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημαρχείου Νεμέας, με θέμα «Καρκίνος Μαστού: Ενημέρωση – Έγκαιρη Διάγνωση. Μας αφορά όλους».
Την Ημερίδα διοργανώνουν από κοινού η Ελληνική Εταιρεία Μαστολογίας και ο Δήμος Νεμέας.

«Η Ημερίδα αυτή είναι ενταγμένη στο πλαίσιο της δράσης και κοινωνικής προσφοράς της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας για την έγκαιρη διάγνωση και καταπολέμηση του καρκίνου» τόνισε η καθηγήτρια και πρόεδρος της Ε.Ε.Μ κ Λυδία Ιωαννίδου Μουζάκα.

Ο δήμος Νεμέας είναι μεταξύ των δήμων της περιφέρειας όπου φέτος η Ελληνική Εταιρεία Μαστολογίας θα πραγματοποιήσει Ημερίδες και άλλες εκδηλώσεις.
«Ο καρκίνος του μαστού δεν αφορά μόνο την γυναίκα, αφορά και τον άνδρα και την οικογένεια» ανέφερε χαρακτηριστικά η κ Μουζάκα μιλώντας για τη σημασία που έχει η σωστή ενημέρωση στην πρόληψη, έγκαιρη διάγνωση και αντιμετώπιση της νόσου.
Σημαντικό ρόλο στον τομέα αυτό για την πρόεδρο της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας μπορούν να παίξουν τα ΜΜΕ προβάλλοντας την προσπάθεια που γίνεται και σπάζοντας τα όποια ταμπού μπορεί να έχουν απομείνει κυρίως στην περιφέρεια.

Κατά τη διάρκεια της Hμερίδας θα προβληθούν διαφάνειες και στο τέλος της παρουσίασης, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να υποβάλλουν ερωτήσεις. Ακόμη όπως συνηθίζεται σε κάθε εκδήλωση της ΕΕΜ, θα διανεμηθεί στο κοινό έντυπο ενημερωτικό υλικό της Εταιρείας.
Στο τέλος, όσες γυναίκες το επιθυμούν θα εξεταστούν δωρεάν στο μαστό από εξειδικευμένους ιατρούς της ΕΕΜ, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο που έχει την ευγενή καλοσύνη να προσφέρει ο Δήμος Νεμέας.
Δωρεάν εξέταση μαστού σε όσες γυναίκες το επιθυμούν και ενημερωτική Ημερίδα της  Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας θα πραγματοποιηθούν στο Δήμο Νεμέας Κορινθίας

    Στην κορυφή