ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ


«Ενημέρωση για την προστασία από τον Καρκίνο του Μαστού, που απειλεί τη Ζωή και την Υγεία Ανδρών και Γυναικών» είναι το θέμα ενημερωτικής Ημερίδας, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 27 Νοεμβρίου στην Καλαμάτα.

Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Κυριακής (ώρα 17.00 ) στο Πνευματικό Κέντρο της Καλαμάτας και τη διοργανώνουν η Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας και η Ελληνική Εταιρία Μαστολογίας.

Τα θέματα της Ημερίδας θα αναπτύξουν η Δρ Λυδία Ιωαννίδου- Μουζάκα, Γυναικολόγος Ειδικός Μαστολόγος, Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας, η Δρ Σαββούλα Μάλλιου Παθολόγος-Ογκολόγος Γεν. Γραμματέας και ο Δρ Βασίλης Γεωργούντζος, Ειδικός Ακτινοδιαγνωστής, Συντονιστής Διευθυντής Ακτινοδιαγνωστικού Τμήματος ΓΝΑ «Γ. Γεννηματάς», Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας.
Επίσης χαιρετισμό θα απευθύνει ο μητροπολίτης Μεσσηνίας Κ.Κ Χρυσόστομος.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη, ενώ χορηγός επικοινωνίας είναι η Ιντεραμερικαν η οποία στηρίζει το Κέντρο Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού “Έλλη Λαμπέτη” και το επιστημονικό έργο της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας, στο πλαίσιο της κοινωνικής υπευθυνότητας και του ειδικότερου ενδιαφέροντός της για την υγεία.


    Στην κορυφή