ΕΝΑΣ...ΣΩΛΗΝΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΙ ΤΑ ΠΕΡΙΤΤΑ ΚΙΛΑ


Δοκιμασμένη και στις Ηνωμένες Πολιτείες - μετά την Ιταλία - η καινούργια μέθοδος αδυνατίσματος ονομάζεται Diet Tube. Βασίζεται σε μία ειδική τεχνική διατροφής και μπορεί να χάσει κανείς το 10% του σωματικού του βάρους σε δέκα μέρες, χωρίς να χαθεί μυϊκή μάζα. Με εξατομικευμένες συνταγές, για ανθρώπους που εργάζονται πολλές ώρες, για ανθρώπους άνω των 65 και για μητέρες με βρέφη. Την πρωτοποριακή αυτή μέθοδο δίαιτας παρουσίασαν ο Ιταλός πλαστικός χειρουργός Prof. Marco Gasparotti, που την εφεύρε, μαζί με τον πλαστικό χειρουργό Απόστολο Γαϊτάνη, που θα την εφαρμόζει στην χώρα μας. Όπως εξήγησαν οι ειδικοί:

"Χρειάζεται επιμονή, μέθοδο και θυσίες για να χάσουμε κιλά, ειδικά τα πρώτα και τα τελευταία είναι πάντα τα πιο δύσκολα να χαθούν. Γι’ αυτό πολλοί είναι εκείνοι που αρχίζουν μία δίαιτα με τις καλύτερες των προθέσεων, αλλά υποχωρούν πολύ σύντομα στον πειρασμό μιας πάστας, μιας πίτσας με τους φίλους ή ενός ορεκτικού και έτσι ακυρώνουν σε μία ημέρα την αυστηρή δίαιτα εβδομάδων. Για όποιον δεν έχει τον χρόνο να αδυνατίσει με τις παραδοσιακές δίαιτες, για εκείνον που δεν θέλει να ζυγίζει τα γραμμάρια του κρέατος ή να ετοιμάζει το στήθος του κοτόπουλου και τα λαχανικά στον ατμό, για όποιον θέλει να είναι σε φόρμα γρήγορα και χωρίς πολλές θυσίες, υπάρχει το Diet Tube.

Δεν είναι απλά μια δίαιτα αλλά μία μέθοδος που αν την ακολουθήσει κανείς θα καλυτερεύσει ολόκληρη η ζωή του χάνοντας παράλληλα πολλά κιλά! Πρόκειται για μία θεραπευτική αγωγή, που αποτελεί την αρχή ενός προγράμματος απώλειας βάρους και μία θεραπεία για την εξάλειψη της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους. Παράλληλα μας διδάσκει πώς να τρεφόμαστε έτσι ώστε να μην ξαναπάρουμε τα χαμένα κιλά.
Αυτή η μέθοδος, την οποία ελέγχει αυστηρά ο γιατρός, αποτελείται από μία περίοδο 10-15 ημερών πρωτεϊνικής κετογενικής σίτισης, μέσω ενός λεπτού ρινογαστρικού σωλήνα, ο οποίος συνδέεται με μία μίνι αντλία που επιτρέπει την συνεχή έγχυση τροφής για 24 ώρες. Κατά τη διάρκεια της εντερικής σίτισης το Diet Tube εγγυάται για τους άντρες απώλεια βάρους 8 με 10% και για τις γυναίκες 6 με 8%. Επιτυγχάνεται η απώλεια μόνο λιπώδους μάζας και κυτταρίτιδας, ενώ οι μύες παραμένουν άθικτοι. Μετά την πρώτη φάση της θεραπείας με τον σωλήνα διατροφής, ο γιατρός παρακολουθεί τον ασθενή για άλλες δύο εβδομάδες και προτείνεται μια ισορροπημένη διατροφή ανάλογα με τις ανάγκες του ασθενούς. Σε αυτές τις δύο εβδομάδες, μαθαίνουμε πώς να τρώμε υγιεινά και έχουμε περαιτέρω απώλεια βάρους εως και 4%. Με τη μέθοδο Diet Tube εξαφανίζεται μόνο η λιπώδης μάζα και μολονότι δεν τρώμε, δεν πεινάμε ούτε κουραζόμαστε, χάρη σε μία διαδικασία που λέγεται κετογένεση.

Άλλη μία καινοτομία αυτής της μεθόδου είναι ότι δρα στο τοπικό πάχος, ιδιαίτερα στο σωματότυπο τύπου αχλάδι που είναι το κυριότερο πρόβλημα πολλών γυναικών. Το Diet Tube λοιπόν είναι μια μη χειρουργική εναλλακτική μέθοδος που βοηθά στην καλή κατανομή του λίπους στο σώμα.

Mε την μέθοδο Diet Tube, μπορούμε να κατορθώσουμε να χάσουμε σημαντικό βάρος σε πολύ γρήγορο χρονικό διάστημα. Ο σωλήνας διατροφής είναι κατάλληλος για εισαγωγή αλλά και για να τον μεταφέρουμε. Δεν προκαλεί καμιά ενόχληση και η μίνι αντλία με τη τσάντα ώμου ζυγίζουν περίπου ένα κιλό, οπότε 10 με 15 μέρες ο ασθενής θα μπορεί να πάει στη δουλεία του, να έχει κοινωνική ζωή και να υπάρχει μέτρια φυσική δραστηριότητα. Το Diet Tube είναι μία ιατρική μέθοδος πολύ αποτελεσματική, ήδη ενεργή στη Ρώμη, σε κλινικές και ειδικά ιατρικά κέντρα σε διάφορες ιταλικές πόλεις. Για να έχουμε μέγιστα αποτελέσματα χρειάζεται να εμπιστευτούμε τους εξειδικευμένους γιατρούς που εφαρμόζουν την μέθοδο."



    Στην κορυφή