ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ "ΕΛΛΗ ΛΑΜΠΕΤΗ"


Έκκληση στο κοινό για οικονομική στήριξη προκειμένου να συνεχίσει η λειτουργία του Κέντρου Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης γυναικών με καρκίνο του μαστού «Έλλη Λαμπέτη», το οποίο στις 31 Μαρτίου 2012 συμπλήρωσε 10 χρόνια ζωής, λειτουργίας και ΔΩΡΕΑΝ προσφοράς, απευθύνει στους πολίτες το Δ.Σ της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας .

Όποιος λοιπόν επιθυμεί να συμβάλλει στη βιωσιμότητα του Κέντρου «Έλλη Λαμπέτη», μπορεί να γίνει αρωγός , καταθέτοντας από το υστέρημά σου έστω και ένα ευρώ, στους λογαριασμούς της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας.

ALPHA BANK 34 900 200 200 31 96
MARFIN BANK 032 763 74 28

Με την ελάχιστη συμβολή ακόμη και του ενός ευρώ ο πολίτης θα προσφέρει τη δυνατότητα στις πάσχουσες γυναίκες που βιώνουν μια δύσκολη περίοδο της ζωής τους, να μην στερηθούν την ψυχολογική υποστήριξη για να αντιμετωπίσουν με θάρρος και δύναμη τη νόσο.

« Ας μην αφήσουμε την ελπίδα να σβήσει, ας κρατήσουμε ζωντανό το έργο που προσφέρει το Κέντρο «Έλλη Λαμπέτη» σε χιλιάδες γυναίκες και ας μεταλαμπαδεύσουμε το μήνυμα της αγάπης, της αλληλεγγύης και της στήριξης» δήλωσε η πρόεδρος του Δ.Σ της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας κ Λυδία Ιωαννίδου Μουζάκα.

Στους δύσκολους οικονομικά καιρούς που διανύει η χώρα μας, το «Έλλη Λαμπέτη», αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά πρόβλημα με συνέπεια το Δ.Σ. της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας να αγωνιά και να ψάχνει πόρους για τη συνέχιση της λειτουργίας του. Ένας απ αυτούς είναι και η συγκεκριμένη έκκληση στον απλό Έλληνα πολίτη


ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΛΗ ΛΑΜΠΕΤΗ

Το Κέντρο «Έλλη Λαμπέτη» από τη δημιουργία του μέχρι σήμερα, έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του σε πάνω από 4.500 πάσχουσες γυναίκες και στα μέλη των οικογενειών τους , ενώ αυτή την περίοδο στηρίζει 198 άτομα.

Στο Κέντρο καταρτισμένοι ψυχολόγοι, παρέχουν δωρεάν υπηρεσίες ψυχολογικής και κοινωνικής υποστήριξης με ραντεβού, τηρώντας τις αρχές του ιατρικού απορρήτου.


Σε ποιους απευθύνεται το Κέντρο

· Σε γυναίκες με πρόσφατη διάγνωση καρκίνου του μαστού

· Σε γυναίκες που έχουν διαγνωστεί με καρκίνο του μαστού και ακολουθούν ήδη κάποια θεραπευτική αγωγή

· Σε γυναίκες που βρίσκονται στο στάδιο της αποθεραπείας

· Στα άτομα του στενού οικογενειακού, εργασιακού ή κοινωνικού τους περιβάλλοντος

· Σε γυναίκες με καρκινοφοβίαΟι υπηρεσίες που προσφέρει το Κέντρο.

Το Κέντρο προσφέρει, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση:


· Ατομική ψυχολογική και συμβουλευτική υποστήριξη σε γυναίκες με πρόβλημα καρκίνου του μαστού

· Ψυχολογική και συμβουλευτική υποστήριξη στις οικογένειες τους, τόσο κατά τη διάρκεια της θεραπείας των δικών τους όσο και μετά

· Υποστήριξη στη διαδικασία της επανένταξης στο οικογενειακό και εργασιακό περιβάλλον

· Δυνατότητα γνωριμίας και επαφής με άλλες γυναίκες που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα

· Ενημέρωση σε σχέση με τη νόσο

· Συμμετοχή σε πολιτιστικές εκδηλώσεις και άλλες δραστηριότητες (ημερίδες, εορταστικές εκδηλώσεις, bazaars, συναυλίες, εκθέσεις ζωγραφικής κτλ.)


    Στην κορυφή