ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΜΑΣΤΟΥ


Δέκα χρόνια δράσης και κοινωνικής προσφοράς συμπλήρωσε το Κέντρο Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού Έλλη Λαμπέτη.

Η Ελληνική Εταιρεία Μαστολογίας , με την ευκαιρία συμπλήρωσης της πρώτης δεκαετίας δράσης και κοινωνικής προσφοράς του Κέντρου, διοργανώνει εξόρμηση ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού.

Η εξόρμηση σε πρώτη φάση, όπως ανέφερε η Πρόεδρος της Εταιρείας κ. Λυδία Ιωαννίδου-Μουζάκα, περιλαμβάνει δωρεάν εξέταση μαστού, σε όσες γυναίκες της Αθήνας το επιθυμούν και ενημέρωση από ειδικούς.

Η δωρεάν εξέταση μαστού θα πραγματοποιηθεί σε χώρο που ευγενικά προσφέρεται από το Ευγενίδειο Θεραπευτήριο την Παρασκευή 2 και το Σάββατο 3 Νοεμβρίου από τις 9.00 π.μ. μέχρι τις 7.00 μ. μ. στον 2ο όροφο του Ευγενιδείου Θεραπευτηρίου (οδός Παπαδιαμαντοπούλου 20, Ιλίσια, Μετρό Μέγαρο Μουσικής).Διευκρινίζεται ότι θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά προτεραιότητας για την αποφυγή παρεξηγήσεων.

Επίσης όπως ανακοινώθηκε, η Ελληνική Εταιρεία Μαστολογίας και η Μονάδα Έρευνας Ακτινολογίας & Ιατρικής Απεικόνισης του Παν/μιου Αθηνών, στο Ευγενίδειο Θεραπευτήριο, διοργανώνουν σε συνεργασία Ενημέρωση από Ειδικούς για το κοινό, με θέμα «Η έγκαιρη διάγνωση σώζει ζωές» που θα πραγματοποιηθεί στο Αρεταίειο Νοσοκομείο-Μαγγίνειο Αμφιθέατρο, το Σάββατο 3 Νοεμβρίου από τις 10.30 το πρωί μέχρι τη 1.00 το μεσημέρι. Κατά τη διάρκεια της Ενημέρωσης θα προβληθούν διαφάνειες, οι ομιλητές θα απαντήσουν σε ερωτήσεις, ενώ η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.

Το Ευγενίδειο Θεραπευτήριο και ιδιαίτερα η Μονάδα Ιατρικής Απεικόνισης θέλοντας να συμβάλλουν στην καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού και στο έργο της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας προσφέρουν στις γυναίκες ψηφιακή μαστογραφία στην προνομιακή για την περίπτωση τιμή των 25 €, από τις 2 μέχρι τις 10 Νοεμβρίου, στις γυναίκες που προέρχονται από τις εκστρατείες δωρεάν ψηλάφησης μαστών της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας.

Πληροφορίες τηλ. 210 74 70 257 και 210 72 08 100
    Στην κορυφή