ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ


Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού, ο Όμιλος ΙΑΣΩ και η Παιδιατρική Κλινική ΙΑΣΩ ΠΑΙΔΩΝ, το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου προσφέρει σε όλα τα παιδιά δωρεάν κλινική εξέταση από τις 8:00 π.μ έως και τις 20:00 μ.μ στην Κλινική ΙΑΣΩ ΠΑΙΔΩΝ , Κηφισίας 37-39 στο Μαρούσι.

Οι μικροί μας φίλοι θα έχουν τη δυνατότητα την ημέρα αυτή να υποβληθούν, αν το θελήσουν, σε εργαστηριακές και διαγνωστικές εξετάσεις με προνομιακές τιμές (έκπτωση έως και 75% ). Σε περίπτωση που χρειάζεται νοσηλεία θα παρέχεται έκπτωση 30%.


    Στην κορυφή

ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ


Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου η ΙΑΣΩ Παίδων προσφέρει δωρεάν εξετάσεις σε παιδιά σε όλες τις παιδιατρικές κλινικές. Ειδικότερα, προσφέρει δωρεάν επισκέψεις σε ειδικότητες παιδιάτρου και παιδοχειρουργού, 50% έκπτωση σε διαγνωστικές εξετάσεις, 20% έκπτωση σε νοσηλεία που θα προκύψει τη συγκεκριμένη μέρα και πακέτο σχολικού ελέγχου στη μειωμένη τιμή των €80 Η προσφορά θα ισχύσει από τις 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ. Επίσης, την ίδια μέρα στο Κέντρο αποκατάστασης Φιλοκτήτης (Παιανία) θα γίνει δωρεάν εξέταση πελματογράφησης και μυοσκελετικής αξιολόγησης που ελέγχει παθήσεις που προέρχονται από λανθασμένη στάση ή τραυματισμό σε παιδιά από 8 έως 15 ετών.

Στην ξεχωριστή αυτή γιορτινή μέρα για τα παιδιά η ΙΑΣΩ Παίδων θα μοιράσει στους εξωτερικούς και τους εσωτερικούς ασθενείς δώρα παιχνίδια, και προσκλήσεις για την παράσταση «Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας» από την παιδική σκηνή του Θεάτρου Αθηνών.



    Στην κορυφή