ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΥΓΕΙΑΣ
01/11/2012

To NowDoctor είναι το νέο Ελληνικό εργαλείο στο διαδίκτυο, που επιτρέπει την ΔΩΡΕΑΝ αναζήτηση ιατρικού ραντεβού με ένα κλικ, από την οθόνη του υπολογιστή σας! Με το ΝοwDoctor η διαδικασία αναζήτησης ιατρικού ραντεβού δεν κοστίζει τίποτα και ολοκληρώνεται σε λίγα μόλις λεπτά!

Είστε ασθενής;
Aναζητήστε ιατρικό ραντεβού ΔΩΡΕΑΝ με βάση την γεωγραφική περιοχή, την ιατρική ειδικότητα και το ασφαλιστικό σας ταμείο. Με περισσότερους από 1000 ιατρούς και 45 ειδικότητες από όλη την Ελλάδα, είστε σίγουροι πως θα βρείτε τον κατάλληλο ιατρό και μάλιστα ΔΩΡΕΑΝ!

Είστε ιατρός;
Tο NowDoctor θα σας βοηθήσει να βρείτε νέους ασθενείς μέσα από το internet, ενώ ταυτόχρονα θα σας προβάλει αποτελεσματικά στο διαδίκτυο και τα νέα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προσεγγίζοντας ένα νέο κοινό.

Όλα όσα χρειάζεστε για να προβληθείτε και να βρείτε νέους ασθενείς είναι εδώ: Ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, ειδικότητα, ώρες ιατρείου, αυτόματες ειδοποιήσεις για νέα ραντεβού μέσω εμαιλ, τηλέφωνο και sms, ιατρική αρθρογραφία, ειδική φωτογράφηση του ιατρείου από συνεργείο καθώς και ειδική βιντεοσυνέντευξη από επαγγελματίες του χώρου της τηλεόρασης.

Με περισσότερα από 1700 εγγεγραμένα μέλη και ήδη 100.000 δωρεάν αναζητήσεις ιατρικών ραντεβού, σε μερικές μόνο ημέρες θα βρείτε νέους ασθενείς!

Μπείτε τώρα στο www.nowdoctor.gr και γραφτείτε δωρεάν στο μεγαλύτερο και ταχύτερα αναπτυσσόμενο Πανελλαδικό δίκτυο ιατρών και ασθενών στην Ελλάδα. Είναι όλοι εδώ!

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ
1. Μπείτε στο www.nowdoctor.gr και γραφτείτε δωρεάν μέσα σε 3 λεπτά
2. Αναζητήστε ιατρό με βάση α) την ειδικότητα, β) την γεωγραφική περιοχή, γ) το ασφαλιστικό ταμείο.
3. Κλείστε ραντεβού με τον ιατρό την ημέρα και την ώρα που προτιμάτε.
4. Το ραντεβού κλείστηκε! Περιμένετε την επιβεβαίωση στο εμαιλ σας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ NOWDOCTOR
Το www.nowdoctor.gr είναι η πρώτη Ελληνική πλατφόρμα για ΔΩΡΕΑΝ αναζήτηση ιατρικών ραντεβού, μέσω διαδικτύου. Ιδρύθηκε τον Αύγουστο του 2012 με σκοπό εν την κατά το δυνατόν ισότιμη και δωρεάν πρόσβαση των πολιτών σε υπηρεσίες υγείας. Στην πλατφόρμα ήδη συμμετέχουν 1000 ιατροί ανά όλη την Ελλάδα, ενώ κατά μέσο όρο καθημερινά κλείνονται 5 ΔΩΡΕΑΝ ιατρικά ραντεβού.

Το www.nowdoctor.gr τιμήθηκε με το 5ο βραβείο στον παγκόσμιο διαγωνισμό του Διεθνούς Φόρουμ Νεότητας στον Μόντρεαλ του Καναδά που διοργανώνεται στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Φόρουμ για τη Κοινωνία της Πληροφορίας, ως ένα από τα καλύτερα καινοτόμα επιχειρηματικά πλάνα που βασίζονται στο διαδίκτυο και την κινητή τηλεφωνία, με στόχο την προώθηση των αναπτυξιακών στόχων της χιλιετίας του ΟΗΕ.


    Στην κορυφή