ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΝΤΥΝΑΝ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ


Με αφορμή "απαξιωτικά και βλαπτικά σχόλια ως προς τη λειτουργία του Νοσοκομείου «Ερρίκος Ντυνάν», κατά βάση μέσω του διαδικτύου, "ο Πρόεδρος του Κοινωφελούς Ιδρύματος Ερρίκος Ντυνάν, επίτιμος αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου κ. Χαράλαμπος Γεωργακόπουλος, δηλώνει τα εξής:

«Το Νοσοκομείο “Ερρίκος Ντυνάν” λειτουργεί κανονικά, χωρίς ελλείψεις σε προσωπικό ή σε νοσοκομειακό και φαρμακευτικό υλικό. Ο αριθμός των νοσηλευομένων, μάλιστα, αυξάνει σε καθημερινή βάση, υπερβαίνοντας πλέον τους 120 ασθενείς, ενώ σημαντική αύξηση καταγράφεται και στην προσέλευση στα Εξωτερικά Ιατρεία και Εργαστήρια του Νοσοκομείου.

Την προσπάθεια βελτίωσης της λειτουργίας του, εξάλλου, στηρίζει έμπρακτα το σύνολο των εργαζομένων του (ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό), το οποίο έχει αναστείλει κάθε κινητοποίηση.

Το Νοσοκομείο “Ερρίκος Ντυνάν” μπορεί να αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα στην παρούσα χρονική συγκυρία, ίσως λιγότερα από άλλα ιδιωτικά θεραπευτήρια, αλλά είναι προφανές ότι οι τεχνηέντως διασπειρόμενες ψευδείς ειδήσεις σε διάφορα sites και ειδικά έντυπα, διακινούνται σκοπίμως και εξυπηρετούν συμφέροντα που θέλουν να απαξιώσουν ή εποφθαλμιούν το Νοσοκομείο.

Είμαι πεπεισμένος ότι οι επιδιώξεις τους, εμφανείς ή υπόγειες, δεν θα ευοδωθούν και το Νοσοκομείο “Ερρίκος Ντυνάν” θα συνεχίσει να υπηρετεί το κοινωνικό σύνολο, διατηρώντας την άριστη φήμη που το συνοδεύει από την έναρξη της λειτουργίας του, χάρις στην υψηλή στάθμη του ιατρικού προσωπικού του και του συνόλου των εργαζομένων του».


    Στην κορυφή