BAZAAR ΓΙΑ ΤΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ


Μία ενδιαφέρουσα Ε π ο χ ι α κ ή Ε ο ρ τ α γ ο ρ ά (Bazaar) διοργανώνει,τo Σάββατο και την Κυριακή 26 και 27 Νοεμβρίου 2011 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Μετρό της Πλ.Συντάγματος, η "ΦΡΟΝΤΙΔΑ", Διεθνής Εταιρεία Στήριξης Οικογένειας, με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Κατά της Βίας εναντίον των Γυναικών (25η Νοεμβρίου).

Οι διοργανωτές της Φροντίδας, προσκαλούν όλους τους πολίτες, καθώς και επίσης τους φίλους και τα μέλη, να επισκεφθούν το διήμερο της εορταγοράς, προκειμένου να κάνουν τις Χριστουγεννιάτικες αγορές τους σε απίστευτα χαμηλές τιμές, και παράλληλα, να βοηθήσουν τους σκοπούς της "ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ". Με την στήριξη της Φροντίδας, σημειώνουν οι διοργανωτές της, το σύνθημα "Δεν ξέρεις τι δύναμη έχει μία αγκαλιά", θα συνεχίσει να έχει απήχηση και να αγκαλιάζει τα κακοποιημένα παιδιά και τις μητέρες τους, θύματα κάθε μορφής βίας.

Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν, προορίζονται για της ανάγκες του Ξενώνα "ΦΡΟΝΤΙΔΑ", που στεγάζεται σε Κρατικό χώρο, ελέγχεται από Κρατικό Μηχανισμό, χωρίς όμως κρατική επιχορήγηση. Στηρίζεται αποκλειστικά στον εθελοντισμό συνεργατών και φίλων και την συνδρομή χορηγών.

Οι ώρες λειτουργίας είναι: Από 09.00 π.μ. έως 11.00 μ.μ.



    Στην κορυφή