ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΡΕΙΣ ΠΤΕΡΥΓΕΣ ΣΤΟ ΑΤΤΙΚΟΝ


Το άνοιγμα τριών κλινικών (νευροχειρουργικής, γναθοχειρουργικής, ουρολογικής) στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αττικόν, ανακοίνωσε σήμερα ο υφυπουργός Υγείας Μάριος Σαλμάς. Ειδικότερα δήλωσε:

«Παρά τις δύσκολες συνθήκες προσπαθούμε να αξιοποιήσουμε τους ανθρώπινους και οικονομικούς πόρους του εθνικού συστήματος υγείας, προκειμένου να λειτουργήσουμε κλινικές στα νοσοκομεία που επί δεκαετίες είναι κλειστές. Σήμερα δρομολογήσαμε να ανοίξει και να λειτουργήσει μία πτέρυγα με 30 κλίνες στο νοσοκομείο Αττικό. Η Δυτική Αττική το έχει ανάγκη.

Θα ανοίξει η Νευροχειρουργική κλινική, η ουρολογική και η γναθοχειρουργική. Δεν θα υπάρξει επιβάρυνση του προϋπολογισμού αφού αυτό θα γίνει με μεταφορά πλεονάζοντος νοσηλευτικού προσωπικού από το Νοσοκομείο Δυτικής Αττικής, στο οποίο δεν θα κλείσει καμία κλίνη.

Απεναντίας ενισχύεται το νοσοκομείο αυτό Δυτικής Αττικής με ιατρικό προσωπικό, ο διορισμός του οποίου υπεγράφη σήμερα.

Στόχος μας είναι η βελτίωση της ποιότητας των παρεχομένων υπηρεσιών υγείας δίνοντας προστιθέμενη αξία στα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων. Η παραπληροφόρηση ότι στις προθέσεις μας είναι να κλείσει το Νοσοκομείο Δυτικής Αττικής είναι ψευδείς».


    Στην κορυφή