ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΡΤΙΝΗ ΓΙΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΛΙΑΡΟΠΟΥΛΟΥ


Μέχρι μεθαύριο θα ορίσει αντικαταστάτη του ο πρόεδρος του ΕΕΣ Ανδρέας Μαρτίνης, όπως αναφέρει σε σημερινή του ανακοίνωση, οπού μεταξύ άλλων απαντά σε δηλώσεις του Λυκούργου Λιαρόπουλου. Ειδικότερα η ανακοίνωση αναφέρει:

"Ι. Μετά τη χθεσινή ανακοίνωσή μου και παρά την αλγεινή εντύπωση που μου προκάλεσε η ανάρτηση του κ. Λιαρόπουλου στην προσωπική του ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης (ανάρτηση που έχει ως εξής: «Σε μία κίνηση χαρακτηριστική του ανδρός, ο Πρόεδρος του Ερρίκος Ντυνάν 'ανακοίνωσε' χθες ότι 'παρέδωσε για ένα δίμηνο την Προεδρία του Κοινωφελούς' κλπ' στον Καθηγητή Λυκούργο Λιαρόπουλο. Επειδή κάτι τέτοιο ούτε έγινε, ούτε θα μπορούσε να γίνει, ούτε συναίνεσα εγώ σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, είμαι υποχρεωμένος να προβώ σε δημόσια διάψευση»), ήλθα σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί του, το περιεχόμενο της οποίας θα κοινοποιήσω εάν χρειαστεί.

ΙΙ. ΄Ελαβα, επίσης, γνώση της δήλωσης του αντιπροέδρου του Κοινωφελούς Ιδρύματος ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ κ. Βασίλη Στεργίου, η οποία έχει ως εξής: «Σε συνέχεια της σημερινής μου παραίτησης, δηλώνω ότι σε περίπτωση που γίνει δεκτό το αίτημά μου και αναλάβει την προεδρεία του Κοινωφελούς Ιδρύματος "Ερρίκος Ντυνάν", εκπρόσωπος του ΕΕΣ, ο οποίος έχει και την πλειοψηφία στο Διοικητικό Συμβούλιο, ανακαλώ την παραίτησή μου».

Κατόπιν αυτών και μετά τη δεδηλωμένη βούληση του υπουργού Υγείας κ. Ανδρέα Λοβέρδου να παραμείνει αντιπρόεδρος ο κ. Στεργίου, με την οποία και συντάσσομαι, επιθυμώ να γνωστοποιήσω τα ακόλουθα:

α) Το αργότερο μέχρι την προσεχή Τετάρτη (11/01/2012) θα ορίσω αντικαταστάτη μου που θα εκπροσωπεί και τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό.

β) Η εταιρία του συμβούλου διαχείρισης (επ΄αμοιβή) κ. Λιαρόπουλου οφείλει να συνεχίσει απρόσκοπτα το προς το Νοσοκομείο έργο της, το οποίο και θα υποβάλλει αμελητί προς τη διοίκηση δια του καταστατικά διαπιστευμένου για οικονομικά θέματα αντιπροέδρου του Δ.Σ., μέχρι την 3η Φεβρουαρίου του τρέχοντος έτους, οπότε και λήγει η σχετική σύμβαση."
    Στην κορυφή