ΑΓΑΠΗ: ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΩΡΟ!


Με την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου (14 Φεβρουαρίου) να βρίσκεται προ των πυλών, νέα αποτελέσματα από παγκόσμια έρευνα αναδεικνύουν ότι το καλύτερο δώρο που μπορεί να δώσει ένας άντρας στη σύντροφό του είναι η αγάπη!!!

Η έρευνα αποκαλύπτει ότι το 78% των Ελληνίδων (8 στις 10), θεωρούν ότι η συναισθηματική πλευρά της σεξουαλικής δραστηριότητας (το αίσθημα αγάπης, σεβασμού και εγγύτητας), είναι πολύ σημαντική, ενώ μόλις το 56% των Ελλήνων υποστηρίζει το ίδιο.

Το 94% των Ελληνίδων συμφωνούν ότι το σεξ τις φέρνει συναισθηματικά πιο κοντά τους συντρόφους τους. Αποδεικνύεται επίσης, ότι και οι Έλληνες γίνονται πιο ευαίσθητοι κατά τη διάρκεια του σεξ, καθώς 84% των Ελληνίδων δηλώνουν ότι αισθάνονται αγάπη κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης.

Οι Έλληνες και οι Ελληνίδες πετυχαίνουν επίσης, να κάνουν τους συντρόφους τους ευτυχισμένους, με 76% των ανδρών και 86% των γυναικών να δηλώνουν ότι οι σύντροφοί τους είναι πολύ καλοί στο να τους χαρίζουν σεξουαλική απόλαυση.

Ο εκπρόσωπος της Durex σχολίασε: «Aξίζει να σημειώσουμε ότι οι Έλληνες έχουν σωστή αντίληψη γύρω από την αγάπη και το σεξ. Ωστόσο υπάρχει ακόμα αρκετό περιθώριο βελτίωσης και φαίνεται ότι το βασικό μήνυμα είναι ότι δεν πρέπει να αμελείται η συναισθηματική πλευρά της σχέσης».

Τα ζευγάρια για να έχουν ένα πιο έντονο δέσιμο στη σχέση τους πρέπει να επικοινωνούν μεταξύ τους και να έρχονται ακόμα πιο κοντά απολαμβάνοντας ένα αισθησιακό μασάζ.

Περισσότεροι από 29,000 άνθρωποι σε 36 χώρες συμμετείχαν στην έρευνα της Durex, η οποία διενεργήθηκε ηλεκτρονικά αλλά και με προσωπικές συνεντεύξεις από την εταιρεία ερευνών Harris Interactive.

Η έρευνα διενεργήθηκε μέσω Internet σε 35 χώρες και μέσω προσωπικών συνεντεύξεων στη Νιγηρία, από την εταιρεία ερευνών Harris Interactive και συνολικά συμμετείχαν 29.003 ενήλικοι (άνω των 18 ετών) σε 36 χώρες από την 6η Σεπτεμβρίου μέχρι την 3η Οκτωβρίου 2011. Στην έρευνα συμμετείχαν 513 Έλληνες.

Τα δεδομένα σταθμίστηκαν όπου κρίθηκε απαραίτητο, προκειμένου να ισοσκελιστούν οι πληθυσμιακές διαφορές με τους ψηφιακούς χρήστες.

Οι 36 χώρες που συμμετείχαν είναι οι εξής: Αυστραλία, Αυστρία, Καναδάς, Κίνα, Κολομβία, Κροατία, Τσεχία, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Χονγκ Κονγκ, Ουγγαρία, Ινδία, Ινδονησία, Ιρλανδία, Ιταλία, Ιαπωνία, Μαλαισία, Μεξικό, Ολλανδία, Νέα Ζηλανδία, Νιγηρία, Πολωνία, Πορτογαλία , Ρουμανία, Ρωσία, Σιγκαπούρη, Νότια Αφρική, Νότια Κορέα, Ισπανία, Ελβετία, Ταϊβάν, Ταϊλάνδη, Τουρκία, Ηνωμένο Βασίλειο και Ηνωμένες Πολιτείες.


    Στην κορυφή