9η ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ


Τη φλόγα Αγάπης της 9ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών υποδέχεται ο Δήμος Αμαρουσίου, προωθώντας το μήνυμα του εθελοντισμού για τη δημιουργία μίας κοινωνίας προσφοράς και αλληλεγγύης.

Το Μαρούσι θα υποδεχθεί τη Φλόγα στο Δημαρχείο Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας 9 & Δ. Μόσχα), την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011 και ώρα 18:00, που θα αποτελέσει και σημείο εκκίνησης της λαμπαδηδρομίας, ακολουθώντας την εξής διαδρομή:

Βασ. Σοφίας- αριστερά οδός Ερμού –συνέχεια πλατεία Ευτέρπης-αριστερά πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως- αριστερά Θεμιστοκλέους- αριστερά Πλατεία Ευτέρπης-δεξιά οδός Δήμητρος- συνέχεια Βασ. Σοφίας –τερματισμός Δημαρχείο Αμαρουσίου.

Στο μήνυμα του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και του Διαδημοτικού Δικτύου Υγείας κ. Γιώργος Πατούλης ενόψει της άφιξης της Φλόγας της Αγάπης στο Μαρούσι υπογραμμίζει:
«Σε αυτή τη δύσκολη εποχή, ο εθελοντισμός γίνεται περισσότερο επίκαιρος από ποτέ άλλοτε. Επαναπροσδιορίζοντας αρχές και αξίες που έχουν ατονίσει και οικοδομώντας μία κοινωνία προσφοράς και αλληλεγγύης μπορούμε να αντιμετωπίσουμε ευκολότερα τις δυσκολίες της καθημερινότητάς μας και να νοιώσουμε ικανοποίηση μέσα από τη στήριξη και συμπαράσταση που θα έχουμε προσφέρει προς το συνάνθρωπό μας.
Ως Δήμος Αμαρουσίου προωθούμε τον εθελοντισμό σε όλες τις εκφάνσεις της καθημερινής μας ζωής και είμαστε ικανοποιημένοι που οι ενεργοί πολίτες της πόλης μας έχουν αντιληφθεί ότι η ώρα της ατομικής ευθύνης και της κοινωνικής αλληλεγγύης έφθασε, δίνοντας το καλό παράδειγμα και στη νεολαία μας που σήμερα περισσότερο από ποτέ έχουν ανάγκη από υγιή πρότυπα.
Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να συμμετέχουν στη 9η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία για να διαδώσουμε μαζί με τη Φλόγα της Αγάπης, τη σημασία της εθελοντικής αιμοδοσίας.»


Το Μαρούσι θα παραδώσει τη Φλόγα της Αγάπης στο 2ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Παπάγου – Χολαργού.



    Στην κορυφή