8ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΝΟΣΟΥ ALZHEIMER

Το συνέδριο φιλοδοξεί να αποτελέσει σημείο αποτύπωσης των εξελίξεων στο πεδίο της άνοιας, να φέρει σε επαφή επιστήμονες από όλο τον κόσμο και να επιτρέψει την ανταλλαγή εμπειριών με στόχο πάντα την ενημέρωση των επαγγελματιών υγείας αλλά και όλων των ενδιαφερομένων για το σοβαρό ιατρικό και κοινωνικό πρόβλημα της άνοιας.
Όπως επισημαίνει η Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του συνεδρίου και Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Νόσου Alzheimer , κ. Μάγδα Τσολάκη, σκοπός του συνεδρίου είναι να μεταδώσει μηνύματα ενημέρωσης, αγάπης και ελπίδας σε κάθε ενδιαφερόμενο.
Στο Συνέδριο θα παρουσιαστούν εργασίες και ανακοινώσεις από όλο το φάσμα της άνοιας με την συμμετοχή ελλήνων και ξένων ομιλητών, με μεγάλη εμπειρία στον χώρο.