2ο ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ


Στα πλαίσια συνεχούς ενημέρωσης και εκπαίδευσης και δεδομένης της μεγάλης επιτυχίας του πρώτου Σεμιναρίου Ρομποτικής Γυναικολογικής Χειρουργικής, η Ευρωκλινική Αθηνών διοργανώνει το 2ο Σεμινάριο Ρομποτικής Γυναικολογικής Χειρουργικής με πρακτική άσκηση που θα πραγματοποιηθεί στις 2 και 3 Ιουλίου στην Ευρωκλινική Αθηνών.

Με τη πρωτοβουλία της κ. Βασιλικής Χατζηραφαήλ, Διευθύντριας του Γυναικολογικού - Ρομποτικού Τμήματος της Ευρωκλινικής Αθηνών, δίνεται η ευκαιρία σε όλους τους γυναικολόγους να γνωρίσουν το ρομποτικό σύστημα Da Vinci S και τις δυνατότητές του.

Στο πλαίσιο του δεύτερου σεμιναρίου για τη χρήση του μηχανήματος Da Vinci S, θα πραγματοποιηθεί προβολή εκπαιδευτικών Video χειρουργείων με επεξήγηση της νέας αυτής τεχνικής, σε ινομυώματα, κύστη ωοθήκης, ενδομητρίωση, υστερεκτομή και λεμφαδενικό καθαρισμό.

Παράλληλα, οι συμμετέχοντες γιατροί θα έχουν τη δυνατότητα να εκτελέσουν μόνοι τους, από τη χειρουργική κονσόλα του μηχανήματος Da Vinci S που διαθέτει η Ευρωκλικινή Αθηνών, λεπτούς χειρισμούς καθώς και ρομποτική συρραφή σε προπλάσματα σιλικόνης και σε ζωικό ιστό.

Το 2ο Σεμινάριο Ρομποτικής Γυναικολογικής Χειρουργικής θα χαιρετίσει ο Καθηγητής κ. ’Αρις Αντσακλής, Καθηγητής Μαιευτικής και Γυναικολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών.


    Στην κορυφή