Όλα τα μυστικά για να λάμπετε την άνοιξη και το καλοκαίρι με ωραιότερα χαρακτηριστικά


Ο σύγχρονος τρόπος ζωής με τους εντόνους ρυθμούς και την ανάγκη να διατηρείται κανείς νέος ειτε λογω δουλειάς ειτε λογω κοινωνικής και προσωπικής ζωής έχει οδηγησει την αισθητική δερματολογία σε μεθόδους αντιγηρανσης οι όποιοι είναι εύκολο να γίνουν χωρίς χρόνο αποχής από την καθημερινότητα, χωρίς πρόκληση πόνου και προσιτή όσο αφορά την τιμή στον μέσο άνθρωπο. Έτσι τώρα την άνοιξη μπορούμε να κάνουμε το δέρμα μας πιο λαμπερό και τα χαρακτηριστικά μας πιο όμορφα με μια επίσκεψη στο ιατρείο.


Λαμπερό και υγιές δέρμα

Μικροδερματοαπόξεση: Με τη μέθοδο αυτή θερμαινόμενοι κρύσταλλοι κυρίως αλουμινίου εκτοξεύονται με ταχύτητα στο δέρμα διασπώντας τις επιφανειακές στιβάδες της επιδερμίδας ενώ ταυτόχρονα αναρροφούνται μαζί με τους κρυστάλλους.
Λόγω του ότι είναι θερμαινόμενοι οι κρύσταλλοι διεγείρονται οι ινοβλάστες και παράγουν κολλαγόνο. Αποτελέσματα παρόμοια με τα πίλινγκ με μικρότερο χρόνο αποθεραπείας. Ενδείξεις της μεθόδου είναι οι μεγάλοι πόροι ,η ακμή ,η φωτογηρανση ,το θαμπό δέρμα .Η μέθοδος γίνεται μέχρι και τον Ιούνιο ,προκαλεί ερεθισμό ,ενώ την επόμενη μέρα το δέρμα έχει ηρεμήσει Η δερματοαποξεση έχει πολύ καλά αποτελέσματα αν γίνει επεμβατικά και στις ραγάδες, ιδίως αν αυτές είναι πρόσφατες

Πήλινγκ:Είναι μέθοδος απολέπισης του δέρματος κατά την οποία χημικοί παράγοντες απλώνονται στην επιδερμίδα και προκαλώντας ελεγχόμενο έγκαυμα απομακρύνουν τις επιφανειακές βλάβες ενώ παράλληλα το δέρμα αναγεννιέται. Ακμή και ουλές ακμής ,φωτογήρανση και ορμονολογική γήρανση ,μέλασμα ,λιπαρό με μεγάλους πόρους δέρμα είναι οι αισθητικές ενδείξεις της μεθόδου. Ανάλογα με το είδος του υγρού και το βάθος που φθανει μπορούμε να τα κάνουμε από Οκτώβριο μέχρι και Απρίλιο ,ενώ τα επιφανειακά μέχρι και Μάιο.Τα νέα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι εξειδικευμένα ανάλογα με το πρόβλημα έτσι σε ακμή με μαύρα στίγματα χρησιμοποιούμε σαλικυλικό οξυ ,ενώ στις πανάδες πίλινγκ με κοτζικο οξυ ,υδροκινονη ή τρετινοινη ανάλογα με τον τύπο του δερματος.

Μεσοθεραπεία:Μέθοδος που χρησιμοποιείται από διάφορες ειδικότητες με τη βοήθεια της οποίας η θεραπευτική ουσία ενίεται στο μεσόδερμα παρακάμπτοντας τον δερμοεπιδερμιδικό φραγμό.Στην αντιγήρανση έχει χαρακτηριστεί ότι μπορεί να είναι το αυριανό Botox. Βιταμίνες, υαλουρονικό, Q10 ,αυξητικοί και συσφικτικοι παράγοντες και άλλες αντιοξειδωτικές ουσίες προσφέρουν την πολυπόθητη λάμψη .Η νέα τεχνική με το ROLLER δεν προκαλεί μελανιές ενώ μπορούμε να βάλουμε περισσότερα υλικά σε κάθε συνέδρια Ο κύλινδρος αυτός έχει στην επιφάνεια του μικροσκοπικές βελονιτσές οι οποίες προκαλούν πολλά τσιμπήματα στο δέρμα με αποτέλεσμα αυτό να αναγεννιέται αφού καλούνται οι ινοβλαστες να παράγουν καινούργιο κολλαγόνο και ελάστινη για να γεμίσουν τις τρυπούλες. Τα νέα ROLLER έχουν στην κεφαλη τους υπέρυθρη ακτινοβολία η οποία βοηθά ακομη περισσότερο την σύσφιξη


Τονίστε τα χαρακτηριστικά σας.

Κάντε τα χείλη σας πιο ζουμερά με μικροσκοπικές ενέσεις που δίνουν ένα απολύτως φυσικό αποτέλεσμα.Το υλικό είναι το ειδικό για τα χείλη υαλουρονικό οξύ το οποίο διορθώνει το περίγραμμα σβήνοντας τελείως τις ρυτίδες ενώ με δύο μικρές ενέσεις που γίνονται στο εσωτερικό των χειλιών έχουν σαν αποτέλεσμα πιο ενυδατωμένα και λαμπερά χείλη ή ακομη αύξηση και του μεγέθους αυτών. Διάρκεια 6-9 μήνες
Δημιουργία μήλων:Διάφορα παχύρευστα σκευάσματα όπως το ειδικό για την περιοχή υαλουρονικό οξύ, το aquamint και ο υδροξυαπατίτης φτιάχνουν τα μήλα που ποτέ δεν είχατε, εξαφανίζοντας παράλληλα και τη χαλάρωση του προσώπου.
Διάρκεια από 1 -μόνιμο
Σήκωμα των φρυδιών-μύτης:Με την πάροδο της ηλικίας η χαλάρωση του άνω βλεφάρου γίνεται εμφανής κάνοντας τα μάτια να δείχνουν μικρότερα και όλο το πρόσωπο γερασμένο.Μια μικρή ενεσούλα με Botox στο κατάλληλο σημείο σηκώνει το φρύδι και παράλληλα όλο το άνω βλέφαρο.Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Με το ίδιο υλικό κάνουμε και ανόρθωση μιας «πεσμένης» μύτης.Για ακομη πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα μπορούμε να βάλουμε υαλουρονικο οξυ στα φρύδια και υδροξυαπατιτη στη βάση της μύτης ή στο ακρορινιο αντίστοιχα.
Διάρκεια 6 μήνες -2 χρόνια
Πρόσωπο πιο οβαλ-Μεγαλύτερο μέτωπο
Το λέιζερ της αποτρίχωσης έχει εδώ τον κυρίως λόγο αφού αφαιρώντας σε ορισμένα σημεία τις τρίχες αλλάζουν το σχήμα του προσώπου. Βάζοντας τα ίδια υλικά που χρησιμοποιούμε για τα μήλα σε ανάλογα με το πρόσωπο που έχουμε μπροστά μας σημεία το κάνουμε πιο οβάλ ,μεγαλώνουμε το μέτωπο , τα μήλα, μεγαλώνουμε το πηγούνι χωρίς να αλλάζει η φυσιογνωμία απλώς μας λένε ότι ομορφύναμε ,αφού αλλάζουμε λίγο τις αναλογίες μας προς τις ιδανικές αναλογίες που ισχύουν παγκοσμίως στο χώρο της αισθητικής ιατρικής ανάλογα με το φύλο μας.

Κατερίνα Λαμπρινοπουλου MD,PhD
Δερματολόγος-Αφροδισιολόγος


Διαβάστε περισσότερα άρθρα...

    Στην κορυφή