Συνιστώμενες Θεραπείες για την πάθηση: Κακοήθης εξωτερική ωτίτιδα

Αναζήτηση Θεραπειών - Παθήσεων:


Κακοήθης εξωτερική ωτίτιδα Θεραπεία/ αντιμετώπιση

Στόχος της θεραπείας είναι να αντιμετωπιστεί η λοίμωξη. Η θεραπεία διαρκεί συχνά για αρκετούς μήνες, επειδή είναι δύσκολο να υποχωρήσουν τα βακτηρίδια και να φθάσει η θεραπεία στους ιστούς των οστών.

Αντιβιοτικά που είναι αποτελεσματικά στην καταπολέμηση των μικροοργανισμών χορηγούνται για μεγάλη χρονική περίοδο. Μπορεί να χορηγηθούν ενδοφλέβια ή από το στόμα. Τα αντιβιοτικά πρέπει να συνεχιστούν μέχρις ότου οι εξετάσεις δείξουν ότι η φλεγμονή έχει υποχωρήσει πλήρως.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, απαιτείται χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση των νεκρωμένων ή καταστρεμμένων ιστών του κρανίου.

Σοβαρή Υπενθύμιση:

Οι πληροφορίες που περιέχονται στο www.eumedline.eu έχουν σαν μοναδικό σκοπό την ενημέρωση και δεν αποτελούν πρόταση για οποιαδήποτε ιατρική-διαγνωστική εξέταση ή θεραπεία. Προτείνεται τα ανωτέρω να γίνονται σε συνεννόηση με τον γιατρό σας η άλλους επαγγελματίες υγείας.


Η ιατρική είναι μια συνεχώς μεταβαλλόμενη επιστήμη και η θεραπεία δεν είναι πάντα σαφώς καθορισμένη. Η νέα έρευνα αλλάζει καθημερινά τις διαγνωστικές και θεραπευτικές ενδείξεις. Το euMEDLINE προσπαθεί να παρέχει ενημερωμένες και ακριβείς πληροφορίες που είναι αποδεκτές γενικά μέσα στα ιατρικά πρότυπα κατά την διάρκεια της δημοσίευσης. Εντούτοις, δεδομένου ότι η ιατρική επιστήμη αλλάζει συνεχώς και το ανθρώπινο λάθος είναι πάντα δυνατό, το euMEDLINE δεν μπορεί να διαβεβαιώσει ότι οι πληροφορίες που περιέχονται σε αυτό είναι ακριβείς ή πλήρεις, ούτε είναι υπεύθυνο για τυχόν παραλείψεις, λάθη ή για τα αποτελέσματα της χρησιμοποίησης αυτών των πληροφοριών.


Ο αναγνώστης πρέπει να επιβεβαιώσει τις πληροφορίες που περιέχονται στο euMEDLINE από άλλες πηγές πριν από τη χρήση και ιδιαίτερα από τους επαγγελματίες υγείας. Ειδικότερα, όλες οι δόσεις, οι ενδείξεις, και οι αντενδείξεις των φαρμάκων πρέπει να επιβεβαιωθούν στο πληροφοριακό ένθετο των συσκευασιών των φαρμάκων. Η χρήση των εμπορικών ονομασιών των φαρμάκων γίνεται αποκλειστικά για ενημερωτικούς-πληροφοριακούς λόγους και δεν υποδηλώνει μεροληψία υπέρ αυτών.


Το euMEDLINE δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο, άμεσα ή έμμεσα, για τη ζημιά ή την επιπλοκή που μπορεί να προκύψει με την εφαρμογή των πληροφοριών που περιέχονται στις σελίδες του. Για κάθε απορία επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail.