Συνεχιζόμενη Ιατρική Εκπαίδευση


Καλώς ήρθατε στην ενότητα e-Learning του euMedLine


Τι είναι το e-Learning;


Μια νέα μορφή εκπαίδευσης, που εφαρμόζεται εδώ και χρόνια με μεγάλη επιτυχία στο εξωτερικό και εξαπλώνεται τα τελευταία χρόνια και στην Ελλάδα.

Γιατί e-Learning;

Η ραγδαία ανάπτυξη της τεχνολογίας του Διαδικτύου παρέχει πλέον την δυνατότητα παρουσίασης οπτικό-ακουστικού υλικού υψηλής ποιότητας και αναπαραγωγής. Τα διάφορα μοντέλα εκπαίδευσης e-Learning, αξιοποιώντας στο έπακρο τις νέες τεχνολογικές εξελίξεις, μπορούν να δημιουργήσουν μια «εικονική» αίθουσα διδασκαλίας, τόσο «ζωντανή» όσο και η συμβατική. Το τελικό αποτέλεσμα για τον χρήστη είναι η δυνατότητα να παρακολουθήσει ένα πλήρες εκπαιδευτικό πρόγραμμα, εμπλουτισμένο με οπτικό-ακουστικό υλικό, στον χώρο και τον χρόνο που θα επιλέξει ο ίδιος.

Τι χρειάζεται ο χρήστης για να παρακολουθήσει ένα πρόγραμμα e-Learning;


Δείτε τις ελάχιστες απαιτήσεις που χρειάζεστε να έχετε για να παρακολουθήσετε. Οι σύγχρονες πλατφόρμες e-Learning φροντίζουν για όλα τα υπόλοιπα.

Εάν θέλετε να παρακολουθήσετε μία από τις παρακάτω ενότητες του e-Learning ή αν θέλετε να δημιουργήσουμε το δικό σας μάθημα εξ αποστάσεως, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

  • Τα εκπαιδευτικά μαθήματα, παντός τύπου, κλειδώνονται και διασφαλίζονται με χρήση προσωπικού κωδικού ο οποίος αντιστοιχείται με τα στοιχεία του χρήστη και αποστέλλεται στο προσωπικό του ηλεκτρονικό λογαριασμό (e-mail).
  • Ακόμα και αν δεν "κλειδωθεί" κάποια εκπαιδευτική ώρα, είναι αδύνατον να αποκολληθούν, να υποκλαπούν και πολύ περισσότερο να αλλοιωθούν δεδομένα που έχουν ενσωματωθεί σε ηλεκτρονικό εκπαιδευτικό μάθημα και είναι αναρτημένα στο www.eumedline.eu.

Εκπαιδευτικά Μαθήματα

    Στην κορυφή