«ΧΡΥΣΗ» ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ


ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΥΓΕΙΑΣ
23/06/2022



Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το ΥΓΕΙΑ, διακρίνεται από το Ινστιτούτο Εταιρικής Ευθύνης, κατακτώντας το «Gold» βραβείογια τις επιδόσεις του στον τομέα της Εταιρικής Υπευθυνότητας και της Βιώσιμης Ανάπτυξης, για το 2021 - 2022. Οι πρακτικές Εταιρικής Υπευθυνότητας και Βιώσιμης Ανάπτυξης που εφαρμόζει το ΥΓΕΙΑ, το κατατάσσουν ανάμεσα στις καλύτερες εταιρείες της χώρας.
Η αξιολόγηση των εταιρειών πραγματοποιείται κάθε χρόνο σύμφωνα με τα κριτήρια του Εθνικού Δείκτη Εταιρικής Ευθύνης (CR Index) και του CRI Pass. Πρόκειται για δύο διεθνώς αναγνωρισμένα συστήματα που εξετάζουν, αναλύουν και αξιολογούν τις επιδόσεις των εταιρειών στο πεδίο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.
Με αφορμή τη νέα διάκριση, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΥΓΕΙΑ, κ. Ανδρέας Καρταπάνης τόνισε: «Σήμερα, οι προκλήσεις καθημερινά γιγαντώνονται, όπως και η ευθύνη που χρειάζεται να επιδεικνύει ένας σύγχρονος κοινωνικός εταίρος. Για το λόγο αυτό το ΥΓΕΙΑ, για πάνω από 50 χρόνια, επιλέγει να στέκεται με σθένος μπροστά στις δεσμεύσεις του και με ευθύνη απέναντι στην κοινωνία, τοποθετώντας σε πρώτο πλάνο τη βιώσιμη ανάπτυξη, όχι ως ανάγκη, αλλά ως επιλογή. Θέλουμε κάθε όφελος που δημιουργείται από τη δραστηριότητά μας, κάθε μας πράξη, να αφήνει ένα ουσιαστικό, θετικό αποτύπωμα για όσο το δυνατόν περισσότερους».

    Στην κορυφή