ΧΩΡΙΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟ ΙΚΑ - ΕΟΠΥΥ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ



Σε "καμίνι" έχουν μεταβληθεί τα ιατρεία του ΙΚΑ-ΕΟΠΥΥ στον Πειραιά με αποτέλεσμα τα περισσότερα να μην μπορούν να λειτουργήσουν ενώ ταλαιπωρούνται αφάνταστα οι ασφαλισμένοι. Για την επικίνδυνη αυτή κατάσταση απέστειλε επείγουσα επιστολή το ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά:




Προς
τον Πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ
Κο Γ. Βουδούρη

Ζητάμε όπως άμεσα -εντός της ημέρας- επιληφθείτε την διαχείριση της κατάστασης που επικρατεί στη ΝΜΥ ΙΚΑ-ΕΟΠΥΥ του Πειραιά, όπου από την Τρίτη 10-7-2012 -όπως γνωρίζετε- από το σύνολο των 35-36 ιατρείων ελάχιστα μπορούν να λειτουργήσουν (8-10), λόγω βλάβης της κεντρικής κλιματιστικής μονάδας, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται μεγάλα και επικίνδυνα προβλήματα σε ιατρούς και ασθενείς, λόγω καύσωνα.

Ζητάμε την άμεση αποκατάσταση της βλάβης και -μέχρις ότου αυτό συμβεί- τη διακοπή λειτουργίας της Μονάδας. Δεν είναι δυνατό όταν έχουν ανακοινωθεί έκτακτα μέτρα λόγω καύσωνα, οι Μονάδες Υγείας να στερούνται στοιχειωδών υποδομών θερμοκρασίας, κατάλληλων για την περίθαλψη των ασθενών που προσέρχονται για υπηρεσίες υγείας.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΒΑΡΒΑΡΑ ΑΝΕΜΟΔΟΥΡΑ ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΡΩΦ


* Σας πληροφορούμε ότι η ίδια κατάσταση επικρατεί και στη ΝΜΥ ΙΚΑ-ΕΟΠΥΥ Καμινίων, η οποία επίσης δεν να μπορεί να λειτουργήσει πλήρως και ασφαλώς.




    Στην κορυφή