ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ ΤΗΣ "ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ"


Χριστουγεννιάτικο Bazaar οργανώνει η "ΦΡΟΝΤΙΔΑ" με την υποστήριξη των "ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ", την ερχόμενη Τρίτη 7 Δεκεμβρίου και Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010 από τις 10 το πρωί έως τις 20:00 το βράδυ, στο Κέντρο Τεχνών του Πάρκου Ελευθερίας (δίπλα στο Μέγαρο Μουσικής).

Η "ΦΡΟΝΤΙΔΑ" λειτουργεί Ξενώνα για τα κακοποιημένα παιδιά με τις μητέρες τους, θύματα πάσης μορφής βίας στους οποίους παρέχει: Φιλοξενία, Ψυχολογική Στήριξη, Δημιουργική Απασχόληση, Νομικές Συμβουλές, Εύρεση Εργασίας, Εξεύρεση κατοικίας με πλήρη εξοπλισμό, Συνεχή παρακολούθηση και ενίσχυση μετά την αποχώρησή τους από τον Ξενώνα κατά τη δημιουργία δικής τους οικογένειας ή και τη συμφιλίωση με το σύζυγο.

Στο Bazaar θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από υπέροχα δώρα σε μοναδικές τιμές που ξεκινούν από 1 ευρώ: Κεριά, Κοσμήματα, Αξεσουάρ, Γούρια, Γλυκά, Ποτά, Υπηρεσίες και Προϊόντα Ομορφιάς, Φυτικά Καλλυντικά, Ηλεκτρικά Είδη, Κρουαζιέρες και πολλά άλλα με έκπτωση έως και 90 %, τα οποία μας προσέφεραν εταιρείες, φίλοι και συνεργάτες.

Σύμφωνα με την πρόεδρο των "ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ" κυρία Αλεξάνδρα Γκίκα, όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τα λειτουργικά έξοδα του Ξενώνα.


    Στην κορυφή