ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ ΓΙΑ ΤΑ "ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ"


Παζάρι μεταχειρισμένων ειδών και χειροτεχνημάτων διοργανώνει η ομάδα εθελοντών των Κατασκηνώσεων Χαρούμενα Παιδιά Χαρούμενα Νιάτα και οι φίλοι τους, την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στο Κλειστό Γυμναστήριο Ιωάννης Φωκιανός (απέναντι από το Καλλιμάρμαρο) .

Θα προσφερθούν αντικείμενα που δεν χρειάζονται πλέον, αλλά που κάποιος άλλος μπορεί να τα χρησιμοποιήσει. Επειδή "τα πράγματα χάνουν την αξία τους όταν δεν χρησιμοποιούνται", ξαναδίνουμε αξία, προσφέροντας πράγματα αχρησιμοποίητα αλλά όχι άχρηστα.

Πότε; Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011, ώρες 10.00 έως 20.30
Που; στο Γυμναστήριο Ιωάννης Φωκιανός, απέναντι από το Καλλιμάρμαρο στάδιο, Βασιλίσσης Όλγας 1, Αθήνα – Ζάππειο
Τι να προσφέρετε; Διακοσμητικά είδη, παιχνίδια, είδη κουζίνας, ποδήλατα, πίνακες, αξεσουάρ, μικροέπιπλα, μικρές συσκευές, βιβλία, cds, κόμικς, συλλεκτικά αντικείμενα, ηλεκτρονικούς υπολογιστές, τσάντες, ζώνες, κοσμήματα, συσκευασμένα και τυποποιημένα τρόφιμα (π.χ. μαρμελάδες, κρασί) κ.τ.λ.
Τι θα βρείτε εκεί; Αυτά που θα έχουν προσφερθεί!
Χαρίστε πράγματα που δεν χρειάζεστε, ελάτε να τα διαθέσετε οι ίδιοι! Εσείς παραχωρείτε περιττά πράγματα, αυτοί που τα χρειάζονται τα αγοράζουν σε πολύ χαμηλές τιμές και όλοι μαζί βοηθάμε το σωματείο να βοηθήσει τα παιδιά της μεγάλης ανάγκης!
Οι Κατασκηνώσεις Χαρούμενα Παιδιά Χαρούμενα Νιάτα ιδρύθηκαν το 1932 από τον αείμνηστο π. Γεώργιο Πυρουνάκη και έχουν φιλοξενήσει μέχρι σήμερα περισσότερα από 15.000 παιδιά με τη βοήθεια 3.000 εθελοντών.

Αν να έρθετε σε επαφή με τα Χαρούμενα Παιδιά τηλεφωνήστε στο 210-3226019 ή στείλτε e-mail στη διεύθυνση kataskinoseis@yahoo.com, ενώ αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.kataskinosi.gr.


    Στην κορυφή