Τι είναι το Visage


Η διαδικασία: Το Visage είναι μια νέα, δροσερή μέθοδος η οποία χρησιμοποιεί την ενέργεια των ραδιοκυμάτων με σκοπό την απομάκρυνση των τραυματισμένων και ταλαιπωρημένων κυττάρων της επιδερμίδας, ενώ ταυτόχρονα ευνοεί την αναπαραγωγή κολλαγόνου.

Εφαρμόζεται από πεπειραμένο γιατρό ο οποίος αφαιρεί τις γερασμένες στιβάδες της επιδερμίδας μία μία. Αυτό επιτυγχάνεται με τη χρήση φυσιολογικού ορού που λειτουργεί ως αγώγιμο μέσο και μιας συσκευής η οποία δε στηρίζεται στις υψηλές θερμοκρασίες, άρα δεν προκαλεί τραυματισμό και πόνο όπως το λέιζερ. Τα μόρια του ορού ιονίζονται με τη δράση της συσκευής και αποκτούν τόση ενέργεια, ώστε να προκαλούν την αφαίρεση των ταλαιπωρημένων κυττάρων.

Ενδείξεις: Εφαρμόζεται σε περιπτώσεις ρυτίδων στην περιοχή των ματιών, του μετώπου, στη μύτη και στο στόμα και ταυτόχρονα καταπολεμά τη χαλάρωση αλλά και τις καφέ κηλίδες.

Αποθεραπεία: Μετά την εφαρμογή της μεθόδου, το δέρμα εμφανίζει μια ελαφριά κοκκινίλα και οίδημα. Ο ασθενής θα πρέπει να προστατεύει την επιδερμίδα του χρησιμοποιώντας μια κρέμα με βάση τη βαζελίνη. Μια εβδομάδα αργότερα επανεξετάζεται από το γιατρό, ο οποίος του χορηγεί ειδικές κρέμες που προστατεύουν από τον ήλιο και επιταχύνουν τη διαδικασία ανάπλασης της επιδερμίδας. Η επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες γίνεται 5-6 ημέρες αργότερα.

Αποτελέσματα και διάρκεια: Η μέθοδος γίνεται με μεγάλη ακρίβεια στοχεύοντας κατευθείαν στην προβληματική περιοχή. Η επιδερμίδα ανανεώνεται και ανορθώνεται, ενώ το πρόσωπο αποκτά νεανικότερη όψη και λάμψη. Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα της μεθόδου είναι η διάρκεια του αποτελέσματος καθώς κυμαίνεται από 6 ως 7 χρόνια.

Αθανάσιος Σκούρας
Χειρ. ΩΡΛ-Πρόεδρος Ελληνικής Εταιρείας Λειτουργικής Ρινοπλαστικής


    Στην κορυφή